facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Systony

Systony

Info

Systony is jouw CRM & marketingspecialist. Wij implementeren software & maken jouw marketing, verkoop & klantbeheer succesvol! www.systony.nl | 088-0303030

Geschiedenis

Overweeg je te starten met CRM of ben je op zoek naar maximaal resultaat uit marketing, verkoop of relatiebeheer? Systony biedt je krachtige software-oplossingen en de juiste dienstverlening waarmee jouw groeikansen vertaald worden naar gewenst resultaat.

Met ruim 13 jaar ervaring en een gedreven team van CRM- en marketingexperts ligt onze focus altijd op het behalen van het hoogste rendement!

Systony is gecertificeerd partner van zowel Maximizer CRM, Microsoft Dynamics 365 en HubSpot, maar biedt ook maatwerk software-oplossingen. Wij helpen je graag!

www.systony.nl | 088-0303030



"Systony helpt organisaties met het creëren van een CRM-blauwdruk, het geven van advies en het implementeren & beheren van een CRM-strategie.Onze vele jaren ervaring met Customer Relationship Management heeft ons geleerd dat CRM zoveel meer is dan software alleen en dat technologie maar een onderdeel is van een CRM project. Daarom leggen wij de focus op het blootleggen van jouw behoeften en doelstellingen om deze te vertalen naar processen die eenvoudig te begrijpen zijn, waarde toevoegen en een hoge mate van efficiëntie bieden.Met één van de beste implementatie-methodologieën in de markt, kunnen wij een CRM-implementatie aanbieden dat past bij iedere wens, tijdspad of budget."
Adres: Industriestraat 6F, 3371XD Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: 088 0303030
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: Industriestraat 6F
Postcode: 3371XD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Recensies
Wij werden al jaren zeer goed ondersteund vanuit Systony in het gebruik ons oude CRM systeem Maximizer. Het lag dus voor de hand om Systony in te schakelen voor de transitie naar HubSpot. Het Systony team heeft vanaf dag één goed naar ons geluisterd en met ons meegedacht hoe we onze doelen konden bereiken. Dit heeft geleid tot een zeer soepele transitie, zeker niet in de laatste plaats door de verschillende trainingen vanuit Systony. Het spreekt voor zich dat de service- en ondersteuningssamenwerking met Systony gewoon is doorgezet.
Systony is een toffe organisatie om voor te werken. We helpen bedrijven hun beoogde groei te realiseren door het implementeren van HubSpot CRM. Als medewerker voel je je echt onderdeel van het, we hebben elkaar ten slotte nodig projecten te realiseren en dat merk je. De sfeer onderling is erg informeel en helpen elkaar waar nodig om de klant tevreden te maken en houden. Als adviseur CRM & Inbound Marketing ben ik warm ontvangen en heb de afgelopen jaren ontzettend veel bij kunnen leren. Kortom, heb het er erg naar mijn zin :!
Professionele en pragmatische aanpak. In het sales traject viel Systony op door de zeer persoonlijke benadering. Zij weten zelf ook heel goed gebruik te maken van Hubspot ;- Ook de implementatiefase verliep prettig door de korte lijnen met Maarten en Gertjan waardoor zaken snel ingekaderd en verduidelijkt konden worden. De implementatie verliep voorspoedig en volgens planning. Leerzame workshops en goede begeleiding bij het importeren van brondata. Zowel Sales als Marketing collega's in ons bedrijf kunnen nu "helemaal los".
Na veel filmpjes op YouTube bekeken te hebben hebben wij contact gezocht met Systony. Het was voor ons erg fijn dat Martijn en Maarten precies zo zijn als in de filmpjes. Zeer deskundig en behulpzaam en op een positieve manier mee denken in een andere oplossingsrichting dan standaard aangeboden wordt. Wij zijn zeer te spreken over Systony en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen. Met vriendelijke groet, Sil Kuppens Different Doors BV
Sinds 2018 werkt Equias met Maximizer CRM, geimplementeerd door Systony, Martijn luistert goed naar de wensen die er zijn en weet deze snel te vertalen naar een passend product advies. Wanneer er vragen zijn worden deze direct en professioneel beantwoord door Peter en zijn support team. Systony blijft mee denken wat het meest optimale is voor de organisatie, ook nadat het CRM al is geïmplementeerd. Een dagje training biedt veel nieuwe inzichten. Bedankt voor jullie geduld, hulp en de prettige samenwerking. Sandra & Marie-Louise
Systony is een club hardwerkende mensen met passie voor het werk dat geleverd wordt. Super om hier deel vanuit te mogen maken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid