facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Syncing Energy

Syncing Energy

Info

Holistische praktijk voor Reiki / Massage en Coaching.



"Ik heb de knoop doorgehakt. In 2019 opende ik de deuren van mijn praktijk en ging ik van start als holistisch therapeut en multidimensionale healer in Arnhem.Inmiddels ben ik verhuisd naar Midden-Limburg en heb ik besloten om mijn praktijk niet te heropenen, maar mijn talenten in te zetten bij evenementen, workshops en lezingen. Ook wil ik in Midden-Limburg een vrouwencirkel gaan opzetten.Je leest er meer over op deze pagina: overmij. Wil je weten wanneer ik bij jou in de buurt ben? Kijk dan op mijn evenementen pagina. Binnenkort zal ik de website dan ook verder aanpassen."
Adres:
Telefoonnummer: +31622667455
Stad: Arnhem


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Recensies
Kom hier regelmatig. Arno en Sandra zijn beide enorm lieve mensen. Ze helpen je graag jou vraag. Ik heb inmiddels 5 behandelingen gehad en merk veranderingen in mijn dagelijks leven in een positieve draai! Erg aan te raden!
Dankbaar voor een fijne plek met hele fijne mensen. Door de goede uitleg en kennis voeld het vertrouwd en heb ik echt stappen kunnen maken in mijn proces.
Ontzettend fijne mensen met veel ervaring!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Syncing Energy. Syncing Energy adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Syncing Energy. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Syncing Energy delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid