facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Symplio Mediation Center

Symplio Mediation Center

Info

Bij Symplio Center kunt u terecht voor fiscaal advies en voor duurzame oplossing van uw conflict met behulp van mediation.

Geschiedenis

Wij zijn blij indien u kiest voor mediation. Weet u waarom? Symplio Centrum Mediation staat voor erkenning, waardering en innerlijke harmonie. Het kan zijn dat twee mensen niet bij elkaar passen. Echter hoeven deze twee mensen de oorlog niet aangaan en de energie in plaats van in dat oorlog te stoppen, gebruiken om een nieuwe start in het leven te maken. Wij zijn vooral blij als u voor de mediation kiest als u kind(eren) heeft. Vaak staan de ouders in de oorlog fase er niet bij stil in hoeverre het kind beinvloed wordt, zijn levenskwaliteit en zijn toekomst.

Bij een echtscheiding komt veel bij kijken. Symplio Mediation Centrum richt zich vooral op uw gevoel. Bent u rijp genoeg? Kiest u voor een verstandige manier om conflicten aan te pakken in uw nieuwe leven?

Met vriendelijke groet,

Chanel Balog LL.B.,
Gecertificeerd Mediator, LID VAN NMv de beroepsvereniging voor proffessionals in mediation,

Adres: Edisonweg 10, 2952AD Alblasserdam
Telefoonnummer: +31648186392
Stad: Alblasserdam
Route: Edisonweg 10
Postcode: 2952AD



op zoek naar gerelateerd: MiKK
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stout + Partners Stout + Partners 609 meter Vakkundig en snel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid