facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sylvia's Beautiekie

Sylvia's Beautiekie

Info

Baby cadeau winkel! Babykleding (Noppies & Feetje) in de maten 50 tm 86, knuffels (Nattou), koffertjes; personaliseren, luiertaarten en nog zoveel meer!

Geschiedenis

Baby- en kinderkledingwinkel



"Sylvia's Beautiekie is een babyzaak met kleding van de merken Feetje, Noppies en Bess, cadeauartikelen van de merken Happy Horse, BamBam, Heppiedi en leuke koffertjes naar eigen wens samen te stellen en te bedrukken. Er is voor ieder wat wils van lieflijk tot stoer! Een leuke basiscollectie voor de allerkleinste in de maten 44 tm 68 en elk seizoen kleurrijke, vernieuwende en verfrissende collecties in de maten 50 tm 86! Kom gezellig langs en ervaar de persoonlijke aandacht en altijd een passend advies op maat. Is er een cadeautje bij dan zorgen wij dat het leuk ingepakt met u meegaat!"
Adres: Dorpsstraat 21, 4751 AH Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0165203586
Stad: Oud-Gastel
Route: Dorpsstraat 21
Postcode: 4751 AH


Recensies
Als man niet goed wetende wat voor maat en wat voor stijl te geven kan je hier goed slagen. Sylvia de eigenaresse van deze baby kleding/cadeau winkel denkt graag mee en aan de hand van de door jou gegeven info kan ze mee zoeken naar het geschikte cadeau binnen het aangegeven budget. De keus is enorm onlangs dat het van buiten klein lijkt is de collectie en ruimte 52m2 binnen groot te noemen. Ik kom zeker terug!
Super leuk winkeltje met veel keus in babykleding en accesoires!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid