facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sybrandy's Speelpark

Sybrandy's Speelpark

Info

Het goedkoopste attractiepark van Nederland

Geschiedenis

Een prachtig attractie- en speelpark voor de jonge kinderen, ongeveer 3 tot 13 jaar.
Heel veel attracties in een overzichtelijk park, o.a. WAVERIDER, NAUTIC JET, SKY DIVE, KOMEET, LUNA LOOP, VILLA KALKENSTEIN, TWEE SKELTERBANEN, SKY RIDE, ZWEEF, VLINDERBAAN, SPRINGKUSSENS, SAFARI JEEPS, GROTE GLIJBANEN en SPEELJUNGLE!
Speelhoek voor de kleinsten. Ruime picknickgelegenheden binnen en buiten. Cafetaria met groot terras in het park.

Onze taak

Uren speelplezier voor weinig.

Mooi weer, vrije dagen en vakanties. Voor de jongere kinderen is er niets leuker dan de vele bijzondere attracties in dit overzichtelijke speelpark. Kinderen tot een jaar of 13 kunnen zich geweldig vermaken in de meer dan 40 verschillende attracties en speeltoestellen die dit park rijk is.
Van 10 meter hoog tot aan griezelen in het doolhof.
Ook de allerkleinsten zullen tevreden en uitgeput weggaan.

Al bijna 50 jaar vermaakt men zich in Sybrandy's Speelpark, naast de bossen bij het IJsselmeer. Een gezellige dag met het gezin, familie of kinderfeestje. www.sybrandys.nl voor meer informatie.

Adres: J Schotanuswei 71, 8567HH Oudemirdum
Telefoonnummer: 31514571224
ln.sydnarbys@ofni
Stad: Oudemirdum
Route: J Schotanuswei 71
Postcode: 8567HH


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:30
Zondag: 10:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: sybrandy speelpark sluit, duinen zathe, sybrandy speelpark te koop, speelparken in nederland, speelpark friesland, drouwenerzand, grote speeltuin friesland, sanjesfertier
Recensies
Super leuk, simpel en overzichtelijk park. Leuk voor de leeftijd van 2 tot 8 perfect. Kinderen kunnen zelf hun gang gaan zonder de weg kwijt te raken. Vooral de fietsrails vonden onze kids geweldig. Prachtig uitzicht onderweg. De catering en toiletten op het park kan beter, lange rijen. Mischien een idee om voor een volgend seizoen foodtrucks een kans te geven, om het zo wat meer te verspreiden.
We zijn niet in d'r speeltuin geweest maar er naast Het Verdriet van de Zuiderzee
Super mooie speeltuin voor de jeugd van 3 tot 12 jaar
Helaas viel de allerlaatste zomervakantiedag letterlijk in het water. Afgelopen week had ik nadat ik op buienradar gekeken had, een dagje uit geboekt, dit moet verplicht van te voren ivm de covid maatregelen, wij zouden naar Oudemirdum gaan, vroeger gingen wij geregeld naar Sybrandy's , maar nu op de nieuwe locatie én nieuwe eigenaar nog niet. DAT gaat ook niet meer gebeuren! Gister ochtend contact opgenomen met #sybrandys , het weer zag er toen al vreselijk uit, met voorspellingen van 87mm regen. Nee, meneer deed niet aan geld terug, dat wilde ik ook helemaal niet, ik begrijp dondersgoed dat in deze tijd, iedere binnen gekomen euro hard nodig is. Ik wilde alleen de dag omzetten, zou meneer geen extra kosten gemaakt hebben! Toch vanochtend op hoop van zege gaan rijden, zege zeg maar rustig extreme regen, putten langs de dorpswegen overstroomd, het parkeer terrein van het attractiepark was één grote waterpoel en het park had meer weg van een waterpark.... Ik ben nog naar de kassa gelopen, gevraagd of het gezien het weer en het verplicht vooruit kopen van de kaartjes, mogelijk was deze op een andere dag te gebruiken. Absoluut niet... Helaas drie personen entree weggespoeld... reactie van de eigenaar? Dit was hem ook wel eens overkomen...
Leuk speelpark in een prachtige omgeving. De afwisseling tussen strand en park maakt het leuk. Zo'n start na een corona jaar merk je wel dat de horeca nog op gang moet komen, want dat duurde wel erg lang. Misschien een suggestie om, net als bij enkele andere parken, hier een all-in concept van te maken zodat er een betere doorloop is.
Top park voor jong en oud. Hoop wel dat ze weer blikjes bier gaan verkopen of hertogjan
Betaalbaar park met leuke speeltoestellen! Overzichtelijk, speelplezier voor kinderen en hun ouders. Jonge kinderen vermaken zich hier de hele dag met van allerlei vermaak! Spookkasteel, zweefmolen, gondels, hoge glijbanen en het hoogtepunt een elektronisch aangestuurde draaischijf waar kinderen worden afgedraaid en in het zand terecht komen. Diegene die het bediend en bewaakt doet dit met veel humor!! Geweldig!! Zeer redelijke horecaprijzen! Wc's met lekkere handpomp zeep aankleedkussen kleintjes. Heel veel picknickbanken, parasols. Een aanrader om heen te gaan met je gezin, familie uitje, schoolreisje etc. Er is buiten het park een blote voetpad, waarvoor je wel betaald en je hebt toegang tot het strand van het IJsselmeer met zelfs klein zwembad, omkleedgekegenheid. Ik ben fan ge worden na eerste keer bezoeken.
Ouderwets plezier. Super opnieuw opgezet. Zeker een aanrader voor jong en oud.
Heel leuk park voor een schoolreisje met een kleutergroep! De eigenaar was 's ochtends vroeg al aanwezig en liet ons snel het park zien om een geschikt plekje te vinden om onze tassen kwijt te raken. De patatjes en de ijsjes kwamen ook op tijd aan. We vonden het een zeer geslaagde dag! Over 2 jaar komen we vast weer! :
Kleinschalig speelpark met bijzondere toestellen. Sommigen voor echte durfals. Voor elektrische toestellen is wel toezicht op afstand maar door de manier van bedienen kan dit door de kinderen zelf gedaan worden. Dit werkt verrassend goed en alle kinderen snappen het snel. Het is er erg netjes, er staan veel prullenbakken en er is goed eten en drinken verkrijgbaar. De parkeerplaats is gratis, goed toegankelijk en groot. Aan het park wordt nog gewerkt, her en der zagen wij bouw werkzaamheden. Wij zijn benieuwd wat er komende jaren bij mag komen en komen zeker nog eens terug. Als je kind vaker dan eens ergens in wil kun je je er een goede dag vermaken. Het terrein ligt grotendeels in de volle zon. Denk hier aan bij zonnig weer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid