facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SWS Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer

SWS Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer

Info

Zelfstandige vrijwilligersorganisatie die zich bezighoudt met het creëren en organiseren van activiteiten en cursussen voor jong en oud in Slikkerveer!

Geschiedenis

Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer (SWS) is een zelfstandige vrijwilligersorganisatie, die zich bezighoudt met het creëren en organiseren van activiteiten en cursussen voor jong en oud in Slikkerveer.

Een van de doelstellingen van onze stichting is, dat iedere cursus en/of activiteit op basis van “low budget” wordt gegeven, zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Voor de cursussen werkt de Stichting met vakkrachten waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft en met alle activiteiten werken wij met vrijwilligers.

Onze Stichting bestaat uit een bestuur van vier personen (ook op vrijwillige basis):
- Willem Buying, Voorzitter
- Riet OpdenBrouw, Secretaris
- Sylvia Verbaas, Coördinator
- Christa Koopmans, Algemeen bestuurslid

Onze thuisbasis is het Wijkvoorzieningencentrum Slikkerveer aan de Reijerweg 62. Iedere activiteit en/of cursus zal in en rond dit centrum plaatsvinden.

Het gebouw beschikt over een ruime keuken waardoor ook kookcursussen gegeven kunnen worden. Verder is er een grote zaal met spiegelwand, een cursusruimte en een open ontmoetingsruimte met buffet. De exploitatie van de bar is in handen van St. Sport en Welzijn.

Dit is een uniek centrum met vele mogelijkheden, doordat de diverse organisaties gebruikmaken van dezelfde voorzieningen en ruimtes en ook samen activiteiten organiseren.

Adres: Reijerweg 62, 2983 AT Ridderkerk
Telefoonnummer: 06-40988261
Stad: Ridderkerk
Route: Reijerweg 62
Postcode: 2983 AT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kledingbank Ridderkerk Kledingbank Ridderkerk 1 km Harststikke vriendelijke mensen. Voor heel goedkoop kun je kleding kopen of als je on...
Kinderpraktijk Chuen - Training & Coaching Kinderpraktijk Chuen - Training & Coaching 1 km Wij zijn heel goed geholpen met onze dochter. Ze heeft nu veel meer zelfvertrouwen en...
Recensies
Ze hebben veel soorten planten en het is een gezellige winkel met betaalbare prijzen.
Bloed prikken was erg druk.
Beetje klein maar dat zijn de meeste wijkaktiviteiten centrums. Wel respect voor de vele vrijwilligers die dit soort tenten draaiende houden. Er kan natuurlijk ook van alles georganiseerd worden. Parkeren in de buurt is helaas wat moeizaam.
Gezellig en goed verzorgd
Kom daar iedere week voor bewegen voor ouderen. Mensen zijn heel vriendelijk.
Een hele Gezellig wijk gebouw met een bibliotheek. niet. Groot.maar vriendelijk personeel
Gezellig terras en activiteiten en goedkoop een bakje koffie
Super wat hier allemaal georganiseerd wordt ,hou het in de gaten !
Niet ingericht als locatie voor intensieve sportactiviteiten, zeker niet als je je moet omkleden op de wc, of tussen de mannen in de zaal er naast.
Ik heb hier Spaanse les gevolgd. Echt heel leuk en leerzaam. Voor een super bedrag. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid