facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Switch Health Coaching

Switch Health Coaching

Info

....



"Sport, plezier en begeleiding. Plezier hebben in onze groepslessen, werken aan jouw persoonlijke fitnessdoel en daarbij de juiste begeleiding ontvangen staat bij ons voorop.Kleinschalig, eerlijk en enthousiast."
Adres: Vliedberg, Vlissingen
Telefoonnummer: 06-4266 0739
Stad: Vlissingen
Route: Vliedberg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Linden Coaching en Training Van der Linden Coaching en Training 3 km Fijne ervaringen met van der linden coaching, Goede professionele begeleiding. Gezell...
Recensies
Fantastische sportschool! De drempel om hier naartoe te gaan is na een keer al volledig weg. Ik kan en mag hier helemaal mezelf zijn. Andrea en Babbe zijn geweldige juffen die altijd een stapje extra zullen zetten, gewoon omdat ze blij zijn dat je bij hun sport. Het aanbod is groot en de sfeer is altijd erg fijn. Ik raad zeker aan om eens een proefles te komen doen. Ik weet zeker dat je niet meer weg gaat!
Fijne, kleine en persoonlijke sportschool. Ze kijken echt naar je als persoon en je behoeftes. Gezellig ook !
Prettige, gezellige, kleinschalige sportschool waar de eigenaren de leden bij naam kennen. Leuke, gezellige uitdagende lessen waarin je wordt gestimuleerd nét wat meer uit jezelf te halen. Hier geen fitgirls of muscleboys maar wel heel veel leuke mensen en eigenaren/sportinstructeurs die écht bezig zijn met en zich inzetten voor het op peil houden van de gezondheid en conditie van hun leden.
Zeer prettige sportschool waar een hele fijne sfeer is. Maakt niet uit hoe intensief je wil sporten,individueel of een groepsles,er zit voor iedereen wat bij. Ik ben al anderhalf jaar een tevreden lid!
Een hele prettige sportschool die zijn naam eer aan doet! Ik sport hier al langere tijd met veel plezier. Andrea en Babbe zijn erg deskundig in de lessen en in de begeleiding die gegeven wordt.
Iedere maandag- en donderdagavond weer een top spinningles!
Super leuke sportschool, zelf doe ik alleen groepslessen, maar die zijn ook leuk en wordt op leuke manier les gegeven. kan het iedereen aanraden.
Een gezellige kleinschalige sportschool waar ik altijd met plezier heen ga. Sinds ik hier ben begonnen met trainen heb ik meer energie gekregen en voel ik mij fitter! Babbe en Andrea geven met veel enthousiasme les.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid