facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Swiss Sense

"Je bent van harte welkom bij onze Swiss Sense beddenwinkel in Arnhem. Boxsprings, matrassen, topmatrassen, bedden, beddengoed en accessoires voor iedere stijl en ieder budget."
Adres: Venlosingel 7A , Arnhem 6845 JL, NL
Telefoonnummer: 026 389 0531
Stad: Arnhem
Route: Venlosingel 7A
Postcode: 6845 JL



op zoek naar gerelateerd: Swiss Sense Outlet, Swiss Sense openingstijden, Swiss Sense Rotterdam, Swiss Sense Amstelveen, Swiss Sense Beverwijk, Swiss Sense Emmen, Beddenwinkel Arnhem, Swiss Sense Pasen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blokker Blokker 83 meter
Leen Bakker Leen Bakker 115 meter Het is een goede winkel. Met een goede kwaliteit service vriendelijk personeel. Het i...
Sfeer en Zo Sfeer en Zo 781 meter
Blokker Blokker 2 km
Xenos Xenos 2 km
Histoire Histoire 4 km Een hele tijd geleden alweer kochten wij bij Histoire in Arnhem een prachtige artisjo...
Riviera Maison Riviera Maison 4 km Leuke woon- en leefwinkel. Goede sfeer ook. Er valt veel aan inspiratie op te doen en...
Life Style Life Style 4 km "Maisie Lifestyle is een sfeervolle woonwinkel met bijzondere kleinmeubelen, woo...
Atrium Atrium 4 km
Stolker Stolker 4 km
Armafa Armafa 4 km Ik heb hele duidelijke uitleg gekregen over de verschillende type matrassen. Ze nemen...
Blokker Blokker 4 km
Recensies
anderhalf jaar geleden heel goed geholpen met het aanschaffen van 2 nieuwe matrassen. ook zeer goed geholpen door een vriendelijke mannelijke medewerker.
Wat een arrogante klantonvriendelijke medewerkers! Je krijg geen eens een hallo en het personeel houdt zich liever bezig met bedden opmaken dan klanten helpen. Asociaal en duur, en service is waardeloos genoeg. Paar deuren verder gelopen en bij Totaalbed super geslaagd, wat een wereld van verschil!
Bed gekocht 1 jaar geleden. Achteraf gezien vond ik het toch een dure boxspring niet waard voor de kwaliteit.
Vandaag onverwachts geslaagd voor onze boxspring! Mega fijn geholpen door Tamila! Dankjewel voor je advies en gezelligheid! Wij gaan alvast de nachtjes afstrepen totdat onze boxspring geleverd wordt! :
Goede service en goed geholpen bij de keuze van een nieuw matras en topper. Er wordt veel tijd genomen en de verkoopsters hebben met veel matrassen gesjouwd om diverse combinaties uit te proberen. Uiteindelijk geslaagd. Top!
Al meerdere bedden gekocht. Allemaal van topkwaliteit Goede service.
Ik snap nu de voorgaande reviews wat betreft het arrogante personeel. Onbeschoft én dom als je het mij vraagt. 'Outlet' topmatrassen die nog 400 euro moeten kosten, vol met beschadigingen en dan nog durven zeggen als je vraagt naar de voorwaarden van bezorgen en garantie, ' het is oppakken en meenemen' Hier kom ik nooit meer terug. Gelukkig een paar deuren verder wel kunnen slagen!
1 Aantal jaar geleden dachten we een mooie boxspring gekocht te hebben. Na veel rugpijn kwamen we erachter dat je gewoon ligt op een houten MDF plaat met een matras erbovenop. Koop hier nooit een bed.
Super geholpen...echt vriendelijk en veel kennis. We hebben dan ook een bed gekocht...
Klantvriendelijk, behulpzaam.Nemen de tijd voor je.Daardoor af en toe wat lang wachten maar dan wordt er een kopje koffie voor je gezet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid