facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Swinkels Auto's

Swinkels Auto's

Info

Swinkels Auto’s is sinds jaar en dag een vertrouwd adres voor betaalbare jonge occasions van topkwaliteit.

Geschiedenis

Swinkels Auto’s is sinds jaar en dag een vertrouwd adres voor betaalbare jonge occasions van topkwaliteit.



"Swinkels Auto’s Nederweert is sinds jaar en dag een vertrouwd adres voor betaalbare jonge occasions van goede kwaliteit.Kleinschalig voorraad 15-35 auto’s, lage kosten geen dure showroom of personeel in dienst waardoor de verkoopprijs laag kan blijvenVeel aandacht voor de klantZeer gunstige prijzen; goede prijs-kwaliteit verhouding20 jaar ervaring in importinruil en garantie bespreekbaar of is al bij de prijs inbegrepen informeer hier naar!Samenwerking met auto Swinkels kijk daarom ook eens op de website van auto-swinkelsSamenwerking met garage Bruekers: de auto’s krijgen voor aflevering een servicebeurt.Topaflevering van uw auto; motorcheck-garantie en professioneel gereinigdDiensten:Verkoop/inkoop/zoekopdrachten"
Adres: Pannenweg 313, Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: +31 6 53505949
Stad: Nederweert
Route: Pannenweg 313


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Auto Koen, Auto Nederweert-Eind, Autoswinkels, Auto Weert, Autogarage Nederweert, Peugeot garage Nederweert, AW auto, Spitters Auto's Nederweert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Custom Parts Meedendorp Custom Parts Meedendorp 108 meter Een duizend poot in staal en RvS werk !
VIBEZ.pro VIBEZ.pro 163 meter Zeer tevreden met m'n nieuwe velgen. En natuurlijk de goede service. En Goed advies.
Eclipse Window Tinting - Autoramen blinderen/tinten Eclipse Window Tinting - Autoramen blinderen... 1 km Via een kennis hier terecht gekomen, er zijn natuurlijk meerdere bedrijven die dit ui...
Trouwvervoer Trouwvervoer 4 km Goede service voor al uw vervoer, tegen betaalbare prijzen.
Recensies
Gisteren een tweedehands auto gekocht bij dit bedrijf. Wat opvalt is de persoonlijke aanpak die men hanteert. No nonsense, professioneel en gericht op echt contact. Een open houding waardoor je als klant niet het idee hebt dat je iets wordt aangesmeerd. Erg fijne ervaring en ik raad iedereen die op zoek is naar een auto aan om hier eens te gaan kijken. Zelf woon ik in Den Haag maar ik zou niet twijfelen om nogmaals hier naartoe te rijden wanneer ik weer een auto wil kopen. Dank voor de service!!
Auto’s kopen vind ik echt altijd een dingetje. Niet leuk om te doen. De sfeer als je een autogarage inloopt. Het touwtrekken van verkopen naar klant. Ik kan met zeer veel enthousiasme zeggen dat de ervaring bij Swinkels Auto’s Nederweert me een hele nieuwe en positieve kijk hebben gegeven hoe het óok kan zijn. Heel prettig van moment van bezichtiging tot aan de aankoop. Goede communicatie, vriendelijk en zeggen wat je beloofd. Super ervaring en kan dan ook iedereen aanraden om zaken te doen met dit bedrijf!
Wij zijn zojuist hier heen geweest, geen gedag geen service, was heel tijd bezig met anderen. Had een auto op het oog 10/15 min gewacht.
AL veel autos gekocht in mijn leven, dit is de eerste handelaar waarbij ik niet het gevoel heb dat ze me een oor aannaaien. Goed ontvangst auto was precies zoals geadverteerd werd. Goede prijs coor mijn inruilprijs gekregen en kreeg alle tijd om de auto uit te proberen zonder dat ze pusherig zijn. Top service kom hier de volgende keer weer, bedankt Paul Swinkels
Gevraagd om een nieuwe Honda CRV te importeren. Gehele proces is vlekkeloos verlopen en als koper ben ik volledig ontzorgd tot en met het rijklaar afleveren aan huis. Ook de aftersales service is uitstekend. Swinkels Auto’s Nederweert geeft vanaf het eerste contact veel vertrouwen aan de koper.
Vanuit Zeeland naar Nederweert gereden om een auto te bekijken. We zijn heel vriendelijk ontvangen met koffie en thee. Hele aardige mensen en een top service! Het was het zeker waard om wat langer in de auto te zitten! Een aanrader.
Aardige meneer. Geen poes pas gewoon duidelijkheid. Mooie auto's, klantvriendelijk en eerlijke verkoper. Zoekt u een auto waar wel naar gekeken is? Dan bent u hier aan het goede adres. Reageert snel!
Leuke auto gekocht bij Paul Swinkels. Vriendelijk geholpen door zijn vrouw met het overschrijven. Helaas had ik vanmorgen pech met de auto wat bij iedere auto kan voorkomen Paul kwam meteen en heeft me vriendelijk geholpen. Prima service bedankt! Een aanrader dus.
Hier een opel astra gekocht. Gevoel was direct goed en de koffie staat voor je klaar, na thuiskomst met nieuwe auto bleek de stoelverwarming het niet meer te doen. Tijdens proefrit deed deze het wel! Garantie en dit werd netjes opgelost, ik zou hier zo met alle vertrouwen een nieuwe auto kopen.
Top service, prettig en snel geregeld en loyaal voor hun klanten. Dankzij jullie hebben wij onze droom auto waar we nog een lange tijd mooi van gaan genieten. Aanrader voor iedereen die hier overweegt een auto aan te schaffen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Swinkels Auto's met het openbaar vervoer


Nederweert, Randweg Zuid 500 meter
370
674
74

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid