facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Swimfun

Swimfun

Info

Swimfun

Geschiedenis

Beleef een spetterend dagje uit in Swimfun het subtropische zwemparadijs van het Noord –Nederland.
Beleef een spannend avontuur in de wildwaterbaan, glij van alle glijbanen of leef je uit in de golven. Een stroomversnelling, whirlpool, peuter & kleuterbad, koudwaterput, kruidenbaden, Turkse stoomcabines, zonnebanken, sauna,horeca… u vindt het er allemaal!
Swimfun een subtropisch zwemparadijs vol attracties voor groot en klein! Vind hier alle informatie over zwemmen in Swimfun, de zwemlessen voor alle leeftijden, sporten in Swimfun en over de welness.



"Ons subtropische zwemparadijs Swimfun in Joure is de perfecte locatie voor een fantastische dag vol waterpret. Het zwembad is een heerlijke plek om een dagje te genieten. Zelfs als het buiten regent of sneeuwt, is het in ons zwemparadijs altijd lekker warm en aangenaam. Geniet van de warmte en van de spannende én ontspannende attracties. Het zwembad biedt plezier voor alle leeftijden; of je komt om rustig baantjes te trekken of om vrij te zwemmen en spelen, er is voor iedereen genoeg te doen."
Adres: Sewei 3, 8501 SP Joure
Telefoonnummer: 0513417648
ln.nuftrops-miws@ofni
Stad: Joure
Route: Sewei 3
Postcode: 8501 SP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: swimfun joure ongeluk, opening swimfun, swimfun joure review, korting swimfun joure, swimfun joure prijs, zwembad joure kinderfeestje, swimfun adres, zwembad joure verbouwing
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad De Stiennen Flier Joure Zwembad De Stiennen Flier Joure 17 meter Wij een gezin met 4 boys 11,9,7 en 4 komen hier al enkele jaren. Het begon als een “h...
Recensies
Na een hele tijd berichten te hebben gevolgd op Facebook. Ook maar eens tickets besteld via het internet. Bij de eerste stap binnen, dachten we gelijk oeps dit wordt na een uurtje al richting huis met onze pubers. Zwembad verouderd en klein. Enige lichtpunt was de bandenglijbaan en wildwaterbaan. Wij gaan zelf waarschijnlijk nooit meer hierna toe. Ook omdat we in Rotterdam wonen, maar ook omdat we dan liever naar een zwembad gaan met meer faciliteiten. Misschien voor de mensen die er dichtbij wonen is dit de enige waar wat extract bij zit en ik denk met jonge kinderen best leuk om te doen
Heel mooi, leuk en gezellig zwembad! De glijbanen zijn super leuk en je kan hier ook lekker eten krijgen. Je kan ook na afloop lekker ontspannen in het kruidenbad zie foto. Een nadeel is dat er in de weekenden en in de vakanties een tijdslot is, je kan er dan maar 2,5 blijven. Het is meestal heel druk dus je moet dan ook lang in de rij wachten voor de glijbanen en voor het eten. Maar voor de rest is het een heel leuk zwembad, zeker een aanrader om er heen te gaan als je in de buurt verblijft.
Een van de leukste zwembaden in Friesland. Je kan er zwemmen, van de wildwaterbaan, van de glijbaan. Ook is er een grappig peuterbadje waar de kleintjes zich kunnen vermaken. Tussendoor kwamen we de mascotte een papegaai tegen die graag een high five met de kids maakt. Begin van de middag is het vrij rustig, hoe later het in de middag is hoe drukker het wordt. Er is een ruime parkeergelegenheid met een groot deel overkapping onder zonnepanelen die ideaal zijn geplaatst. Kortom een perfecte plek om lekker met het gezin naartoe te gaan.
Prachtig zwembad gezellige middag gehad. Werken met tijdblokken. Mooie wildwaterbaan, glijbaan, 25m bad en golfslag en pierebad. Tijdens vakantie hier geweest, er wordt gereserveerd op een tijdvak van 2.5 uur, dit is ook lang genoeg.
Voor ons is dit wel het leukste recreatiezwembad in de nabije omgeving. Leuk voor verschillende leeftijden. Leuke diverse glijbanen, een golfbad en voor een kleine meerprijs kun je ook nog gebruik maken van aparte bubbelbaden of een stoomsauna. Voor baantjes zwemmen raad ik aan om buiten de vakantie en weekenden te gaan. Wij waren er op dinsdag ochtend in de vakantie en tot een uur of 12:00 was het nog te doen met de drukte, wel een flinke rij bij de kantine vanaf 11:45. Maar hierna werd het alleen maar drukker. Wij zijn iets voor 13:00 naar huis gegaan met onze peuter en toen wij eruit liepen bleef de stroom aan mensen maar richting het zwembad lopen.
Erg leuk zwembad, en het was er aangenaam warm! Je kunt hier zeker een paar uurtjes vertoeven. De kinderen hebben zich prima vermaakt, lekker overzichtelijk dus je vind elkaar snel terug. Ondanks vakantie was er geen tijdslot. Het enige nadeel is, dat ze toestaan dat mensen handdoekje leggen. Dus als je wat wil eten, zijn alle stoelen bezet door handdoeken van mensen die zelf gewoon aan het zwemmen zijn. Wij hebben dus zelf maar handdoeken weggehaald zodat we toch met z'n allen gewoon aan tafel konden eten. Verder erg leuk gehad!
Wat een ellende zeg daar. Als eerste kan je je auto nergens kwijt. Na 15 minuten dan maar langs de weg geparkeerd. Toen we binnen kwamen waren er géén kluisjes meer vrij en 10 tallen mensen stonden te wachten in t kleine gangetje om ook hun spullen kwijt te raken. Dan in t zwembad zelf verschrikkelijk koud water. En de buiten wildwaterbaan was zo onwijs koud dat we t na 1x gezien hadden. De glijbaan met de ' autobanden ' was ook heel erg koud maar je kon nauwelijks een band krijgen omdat niemand de band wilde delen. Bubbelbad was zo druk dat je er niet in paste en toen naar de douche. Meer dan de helft deed t niet met als gevolg veel kinderen met zeep in de ogen huilen. Al met al NOOIT MEER voor ons. Wat een verschrikkelijk zwembad. Nu lekker opwarmen in de auto. En weer 3 kwartier terug rijden.
Het zwembad is niet heel groot. De 2 glijbanen en wildwaterbaan zijn erg leuk voor kinderen die zelf kunnen zwemmen. Let wel op bij de uitgang van de wildwaterbaan, kleinere kinderen worden hard tegen het muurtje geduwd door de stroming. Kleedhokjes waren aan het begin van de middag voldoende schoon, aan het einde van de middag vies. Wij waren er buiten de vakantietijd voor de regio, dus was er geen tijdsbeperking. Fijn, want we zijn er langer dan 2,5u gebleven. Er was genoeg parkeerplek onder de overkappingen en anders is er nog een veld. 50 cent nodig voor een kluisje, deze kun je bijpinnen bij de kassa indien nodig.
Het reserveren is nodig maar de tijdsloten voor toegang lijkt overbodig en is een corona erfenis die snel moet worden afgeschaft. We waren er in de kerstvakantie. Dan is het dus heel erg druk. Voor ons te druk. Normaal zwemmen kon niet zonder bij elke zwembeweging heel goed te moeten uitkijken dat je niemand raakt. Het peutergedeelte is erg summier. 1 kleine glijbaan en paar schepjes en gieters. Te weinig voor peuters. Het badje zat vol met ouders die hun kind in de gaten hielden, daardoor voor de peuters amper ruimte over. Het grotere bad is wel leuk, maar bevat weinig interactie. Het is een zwembad met golfslag, glijbaan, bubbelbad en een paddestoel sproeier. Verder waren er een paar speelmatten. Maar gezien de drukte was dit veel te weinig. Een groot opblaasbaar speeltoestel zou wel veel plezier toevoegen. Al is misschien het bad daarvoor te klein. Verder is het binnenzwembad te nauw. In en uitgangen kan maar 1 richting op ivm breedte van 1 persoon. Bij drukte dus even wachten totdat je er in en eruit kan. Buiten is er een klein zwembad, milde wildwaterbaan en een banden buis glijbaan. Het aantal banden was veel te weinig, dus 90% gleed zonder band. Wij ook. In de hele dag geen band te pakken gekregen. De rij voor de buisglijbaan binnen gaat heel erg langzaam. Daar zijn we maar 1 keer in geweest. De lengte van de rij was een paar mensen voor de trap en trap vol. Toch ruim 20 minuten moeten wachten. Voor een degelijke rij toch erg lang. De badhokjes waren prima. De douches moeten nodig worden gerepareerd. Er waren er 3 kapot. O.a. hierdoor wachtrij voor de douches. Conclusie: het bad is eigenlijk te klein. Er missen wat elementen die het zwembad leuker zou maken, zoals een duikplank, opblaasbaar speeltoestel etc.
Mooi zwembad, keurige inrichting en leuk personeel. Je kunt je hier geweldig vermaken want er is voldoende afwisseling. De wildwaterbaan is niet te hard zodat ook jongere kinderen er in kunnen onder begeleiding. De snackbar is zeer goed en schoon, de prijzen van het eten zijn realistisch. De prijs voor entree is fors en zeker omdat het voor 2,5 uur is. Helaas zijn de turkse baden en sauna's niet gerenoveerd met de rest, terwijl deze erg fijn zijn. Resultaat is dat er een paar defect waren.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Swimfun met het openbaar vervoer


Joure, Zuiderveldstraat 250 meter
41
Joure, Zuiderveldstraat 260 meter
41
Scharsterbrug, Roazebosk 310 meter
41
Scharsterbrug, Roazebosk 370 meter
41
Joure, Prins Bernhardlaan 380 meter
41

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid