facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Swift Motoren

Swift Motoren

Info

Swift Motoren voor in en verkoop motoren, reparatie en onderhoud van alle soorten motoren. Altijd 30 lowbudget motoren op voorraad.

Adres: Ambachtmark 63, 1355EE Almere Haven
Telefoonnummer: 0365255590
Stad: Almere-Haven
Route: Ambachtmark 63
Postcode: 1355EE



op zoek naar gerelateerd: veerman-swift motorenhandel, Swift Motoren foto's, Motorplanet Almere, BMW motor monteur, Motorkleding Almere, Inkoop oude motoren, Motor huren Almere, MotoPort Almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ScooterSMART ScooterSMART 979 meter Top scooter winkel. Altijd met respect behandeld. En me brommer is altijd in goede st...
Recensies
Vandaag een mooie Vfr 750 interceptor opgehaald bij Swift motoren in Almere haven . Swift motoren is een bedrijf waar je geen nr bent , waar je serieus genomen wordt en een mooie prijs kan maken !
Heel vriendelijke en kundige mensen. Voortreffelijke service. Nu voor de 2e keer daar een motor gekocht, de volgende ga ik er weer kopen.
Geeft in een advertentie aan dat een motor schade heeft, maar wil hier niet transparent over zijn eerlijk vertellen wat er is beschadigd. Moet maar langskomen... heb ik opzich geen moeite mee. Maar ik wil wel weten wat ik ga aantreffen. Kleine krasjes op het kuipwerk, een in elkaar gelopen blok of een krom frame? Wie zal het zeggen. Swift motoren behandeld die informatie alsof het staatsgeheimen zijn.
Een geweldig service, zoeken samen na een oplossing als je er niet uit komt echt een aanrader
Onderstaande post verdiend een kleine aanvulling. Ik geef aan nooit een reactie te hebben ontvangen, maar er is wel een reactie geweest van swift motoren en hierin stelt men voor te kijken naar een oplossing. Ik geloof dat men idd een oplossing wilde zoeken, maar toch is mij wel een onveilige motor verkocht. Hieronder de originele post: Mei 2016 een Honda ST1100 Pan European met ABS en TCS gekocht. Motor zou een inspectie/afleverbeurt krijgen. Motor in september 2016 naar Spanje gereden en voor aanvang van deze trip nog de distributie laten vervangen. In Spanje heeft de motor bijna een jaar door omstandigheden in een garage gestaan. Afgelopen maart is de motor naar Nederland getransporteerd. Bij terugkomst bleek de onderbrug volledig doorgeroest te zijn. Levensgevaarlijk en de motor was ook niet meer veilig rijdbaar. Ook bleek de ABS en TCS nooit gewerkt te hebben, terwijl dit juist voor mij een vereiste was. Dingen kunnen slijten, maar een achterbrug roest niet zo erg in één daadwerkelijk gereden seizoen. Daarnaast is de motor bij Swift diverse malen op de brug geweest en had iemand dit kunnen zien. Dat ook de ABS en TCS niet functioneerde had bij Swift bekend moeten zijn. Feitelijk is mijn een motor verkocht welke onveilig was om te berijden. En dat voor 2400€. Resumerend kan ik zeggen mij behoorlijk benadeeld te voelen, om niet te zeggen bedrogen. Bovenstaande heb ik eerst gemaild, hopende op een reactie, welke nooit is gekomen.
Staat een leuke f800gs te koop. Word wel aangegeven dat er wat schade is. Maar wat er precies is beschadigd willen ze niet vertellen.
Vakkundige monteurs. Goede service en prijskwaliteit. Een aanrader!
6 jaar geleden m'n K1100lt gekocht, deze heb ik recent weer ingeruild tegen deze R850rt. Testritjes geen enkel probleem. Kleine issues snel en kostenloos verholpen zonder enige wanklank. Vrienden hebben inmiddels hun BMW hier ook tegen een goede prijs gekocht. Hielpen me in verleden ook aan tweedehands reserve-onderdelen.
Op zoek naar een borgmoer voor de cardan van een K 1100 LT niet meer via de dealer te verkrijgen kwam ik uiteindelijk bij Swift Motoren terecht. Uitgelegd waar ik naar op zoek was, ja die hebben wij wel liggen, stuur een mail met je adres gegevens en het komt naar je toe. Factuur erbij en klaar. Ik kan weer rijden, Swift motoren bedankt voor jullie service!! Met vriendelijke groeten, Herbert Tiggelaar Assen
Hele leuke mensen, vakkundig en laagdrempelig. En zeer zeker niet duur!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid