facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Swiffers Hoeve

Swiffers Hoeve

Geschiedenis

Swiffers Hoeve is een dierenopvang bij ziekte van mens en dier!

Er worden dieren opgevangen voor de dierenambulance Alphen aan den Rijn e/o, waar geen opvang voor is (pauwen, geiten, eenden, hazen, ganzen). Sommige dieren blijven wonen op Swiffers Hoeve of als ze opgeknapt zijn, worden zij weer uitgezet!

Swiffers Hoeve gaat een aantal keer per maand (een auto met trailer volgeladen met de dieren) op bezoek bij verzorgingshuizen, zodat ouderen kunnen knuffelen met de dieren. Ook komen er groepjes verstandelijk gehandicapten op bezoek om te knuffelen met de dieren!

Daarnaast zal er in de toekomst ook opvang geboden worden aan (huis)dieren. Wanneer de eigenaar bijvoorbeeld naar een verzorgingshuis moet en daardoor niet meer voor zijn dier(en) kan zorgen. Wij kunnen dan samen met de eigenaar op zoek naar een nieuw huisje. Op deze manier kunnen de baasjes ook altijd in contact blijven met hun dier(en). Zo hoeven zij hun dier niet naar het asiel te brengen als familie de zorg niet over kan nemen.

Adres: Achterweg 35, 2376AD Nieuwe Wetering (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 0641430051
Stad: Nieuwe Wetering
Route: Achterweg 35
Postcode: 2376AD



op zoek naar gerelateerd: Nokkie Zalm, Geitenopvang, Eend adopteren, Kip adopteren Zuid Holland, Dierenambulance Kaag en Braassem, Geitje adopteren, Gans adopteren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurbelevingstuin De Bult Natuurbelevingstuin De Bult 315 meter Lekker om hier met mijn kleinzoon rond te wandelen.
Recensies
Wij hebben daar een 17 jaar oude kater opgehaald. Met veel liefde wordt er voor de verschillende dieren gezocht. Maar veel dieren zouden graag worden ophalen zodat ze een nieuwe baasje/thuis zouden krijgen.
Wat een geweldige vrijwilligers en eigenaar. Echt een plek om vaker naar toe te gaan
Wat een prachtige dierenopvang elk dier heeft zijn eigen verhaal. Ze wotden daar in alle liefde opgevangen. Maakt niet uit wat voor dier je bent, hier mogen ze zijn wie ze zijn.
Geweldige stichting mooie dieren
Wat een bijzondere mooie plek! En Nokki en haar medewerkers zijn fantastisch met alle dieren. Wij hebben twee kittens opgehaald bij haar, en dat was een goede keuze!!
Allen vrijwilligers, gouden hart, dieren staan op nummer 1. Echt een aanrader!!!
Leuke kinderboerderij met enorm veel verschillende dieren. Fijn dat ze zo goed met alle dieren omgaan
Geweldig met en voor dieren. Bezoek is altijd een feestje.
Onlangs goed contact gehad voor een afspraak op de Hoeve. Erg vriendelijk geholpen. Bedankt!
Er wordt geweldig goed voor de beestjes gezorgd. En je wordt er hartelijk ontvangen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid