facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Swemmer Juwelier

Adres: 36 Nobel Straat, 3231 BC Brielle
Telefoonnummer: +31181414499
Stad: Brielle
Route: 36 Nobel Straat
Postcode: 3231 BC



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Oostvoorne, Goudsmid brielle, Sieraden Brielle, Juwelier Hoogvliet Brielle, Juwelier Hellevoetsluis, Juwelier Middelharnis
Recensies
Vandaag hier geweest om mijn horloge te laten maken. Kon meteen gedaan worden. Top service Ook een mooie armband gekregen van mijn liefde. Ze hebben prachtige sieraden hier. Wij gaan hier zeker terug komen
Fijne zaak. Wordt met je meegedacht als je wensen hebt en ze nemen de tijd voor je om zo geholpen als mogelijk de winkel uit te gaan.
Mijn kettinghangertje sloot niet meer goed en de bolling die erin zat was verdwenen. Dit is nu weer in orde, heel blij mee!
De ring van mijn moeder was plat die ik haar gegeven had, ik dacht dat komt nooit meer goed er is een nieuwe steen in gezet en heel mooi in model! Ik ben er heel blij mee. Dank je wel.
Fantastische service! Brachten een armband waarvan schakel kapot was en een ring die mat gemaakt moest worden. Was zeer snel klaar en er werd niets in rekening gebracht. Wat een prachtig gebaar en service. Complimenten aan de eigenaren !
Gastvrije en vriendelijke dame heeft ons fijn geholpen. Tijdens de lunch werden vier horloges van een nieuwe batterij voorzien. Uitgebreide collectie horloges en sieraden!
Gedateerde winkel met weinig tot geen aandacht voor interieur en uitstraling. Maar efficiënte en kundige eigenaar maakt heel veel goed. Snelle service ook. Kom graag terug.
Fijne winkel, vriendelijke eigenaar die altijd tijd voor je maakt, super service.
Erg mooie zaak een deskundige Juwelier. Zeker prettig om heen te gaan voor bijvoorbeeld reparaties!
Geweldige goud Smith vakman en eerlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid