facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SweetieHoneyPie

Info

Creatief~Workshops~Hightea.
SweetieHoneyPie betekent eigenlijk niets, maar als je er dan toch een betekenis aan wilt geven kun je het aanduiden als schattig.

Geschiedenis

Soms heb ik zin in een gezellig samenzijn met vriendinnen of gewoon zin in een klein feestje, maar geen zin om de stad in te gaan…

Dan organiseer ik een Tea Party thuis! Heerlijk in je eigen comfortzone, en dus meestal veel gezelliger!

Je kan natuurlijk naar een restaurant of brasserie gaan, maar mijn ervaring is, dat het daar veel te druk is, en je dan niet vrijuit wil praten, omdat er allerlei mensen om je heen zitten. Daarnaast ben je ook nog afhankelijk van de bediening.

Regelmatig ben ik in de keuken te vinden om lekkere dingen te maken, vaak zoetigheden, maar eigenlijk vind ik alles leuk om te maken, en vooral voor anderen. Dus hier in huis is men redelijk verwend met allerlei lekkernijen, familie en vrienden kijken mede daardoor altijd uit naar de feestjes die we organiseren.Victorian Tea Party

Zo is het idee geboren om niet alleen voor familie en vrienden die lekkere dingen te maken! En hieruit is dus SweetieHoneyPie ontstaan.

Vooralsnog alleen als hobby, en voor vrienden en bekenden.. dus ik sluit zelf ook gezellig aan!!… De ‘afternoon tea’ word in stijl klaar gemaakt! Zonder teveel gedoe! Momenteel nog voldoende tijd om tussen het solliciteren door af en toe wat voor mijn vriendinnen te kunnen betekenen als ze een feestje geven!

Daarnaast zijn voor mij de details belangrijk. Mede doordat ik nogal wat research heb gedaan, kwam ik erachter dat de oorsprong van de ons welbekende ‘high tea’ eigenlijk een onjuiste benaming is. De ‘afternoon tea’ juist wel, en wil je echt je vriendinnen verrassen met een ‘afternoon tea’ party, organiseer dan een ‘afternoon tea party met Victoriaanse élégance’.

De Victoriaanse tijd intrigeert me en ik hoop dat je enthousiast geworden bent om zelf een tea party te organiseren.

Zie op de site wat idee’tjes, en mocht je er zelf niet uitkomen sta ik voor je klaar om je een handje te helpen!

Adres: Verlengde Kerkweg 17, 2985AZ Rijsoord
Telefoonnummer: +31628241674
Stad: Rijsoord
Route: Verlengde Kerkweg 17
Postcode: 2985AZ


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid