facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sweet Sisters

"Chocolade en delicatessen"
Adres: Krommestraat 3 , Amersfoort 3811 CA, NL
Telefoonnummer: 033 767 6866
Stad: Amersfoort
Route: Krommestraat 3
Postcode: 3811 CA



op zoek naar gerelateerd: Leonidas Amersfoort, Chocolate Company Amersfoort, Chocolade workshop Amersfoort, Grote spui 5a amersfoort, Patisserie Amersfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chocolate Company Chocolate Company 320 meter
Leonidas Leonidas 325 meter
Recensies
Een fantastisch winkeltje met de heerlijkste chocolade van de hoogste kwaliteit, mix voor verrukkelijke chocolademelk om thuis te maken, handgemaakte macarons en verrassende hartige lekkernijen! En het is er nog gezellig ook!
Vanmiddag heel vriendelijk geholpen en voldoende vegan keuze aan chocolade en bonbons. De verkoopster wist er veel van en de bonbons waren echt super heerlijk.....de lekkerste vegan bonbons die we ooit hadden gevonden. Dus we komen zeker terug. Nogmaals bedankt het aangename moment in uw winkel.
De allerbeste chocolaterie uit de hele regio. Heerlijke handgemaakte bonbons, maar ook specialist in eerlijke chocolade. Mijn favoriete gember- en kersenbonbons altijd voorradig. Daarnaast verkopen ze hele fijne olijfolie en andere producten die je niet snel ergens anders kan kopen. De bediening is fantastisch, zulke lieve mensen. Kom je in Amersfoort, zeker even langsgaan op de kleine Spui. Alleen de plek al, maar vooral de topchocolade.
leuke winkel met heel veel mooie, superlekkere producten en superleuke mensen met veel kennis. absolute aanrader!
Ontzettend aardige mense En super lekkere bonbons
Hele toffe chocolade winkel met veel bijzondere soorten chocolade. Goede uitleg en veel bean to bar chocolade. Medewerkers zijn toppers en hebben heel veel kennis! Aanrader!
Fijn dat deze zaak er weer is, en op een prachtige nieuwe plek! Vriendelijk personeel, met inhoudelijk advies en een hart van chocolade!
Leuke winkel, met vriendelijk personeel en een persoonlijke touch. Erg leuk om te snuffelen. Mooie design verpakkingen. Maar ook verrassende smaken. nooit gedacht dat chocola en lavendel zo goed samen gaan Aanrader voor een chocofreak. Ook de workshop waar ik laatst geweest was choco en whisky was een aanrader. Hopelijk doen ze die ooit weer. Normaal ben ik geen echte chocolade fan, maar dit heeft echte smaak. En ook voor mensen met een dieet. Ook glutenvrij, suikervrij en meerdere andere voedsel allergieën.
Prettig maar flink gestoorde eigenaresse die je weet te verleiden met werkelijk elke soort chocolade die we rijk zijn. Gek op vreemde ideeën helpen ze graag mee aan maatwerk ideeën zoals tien cadeaupakketten die ik eens moet maken. Laat je verrassen door chocolade en leuke mensen: stap er eens binnen en koop je chocolade daar en nóóit meer in de supermarkt
Mensen met liefde voor hun vak! De Sweet Sisters is een mooi bedrijf met hele lieve mensen die echt genieten van hun werk. Twijfel je of je een bonbon wel lekker vind, of wel jou smaak is, dan mag je gewoon proeven en niet een klein stukje maar gewoon een hele bonbon, dat zie je maar weinig! Ik kom er te weinig maar al ik er kom is het een feestje om daar te shoppen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid