facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sweet Shoppie

Sweet Shoppie

Info

Sweet Shoppie, maakt van iedere gelegenheid een feestje! U kunt hier terecht voor geboortetaarten, geboortecupcakes, kindertaarten, bruidstaarten, enz.



"Ik ben Rienneke van Tout de Sweet gevestigd in Sommelsdijk. Ik maak exclusieve taarten en sweets en weddingsweettables. Bij Tout de Sweet ben je aan het juiste adres voor de lekkerste en unieke cakes, sweets en weddingsweettables. Met mijn unieke taart heb jij een echte eye-catcher op jouw feestelijke moment. Je verjaardag, bruiloft, gender reveal, maakt niet uit; ik zorg voor een taart die past bij jou, het thema én die ook nog eens geweldig smaakt. Bij Tout de Sweet kan je een persoonlijke service, luxe en gedetailleerde taarten verwachten. Ik zorg ervoor dat de taart de uitstraling krijgt die jij voor ogen hebt… en meer!"
Adres: Nachtijs 26, 3245 DG Sommelsdijk
Telefoonnummer: 06-30030832
Stad: Sommelsdijk
Route: Nachtijs 26
Postcode: 3245 DG


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid