facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sweet salads - Rotilijn

Info

Voor al uw feestjes of een avond uiteten. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 06-20272485 /0657381900 kom langs in ons restaurant op Grutterswal 126.

Geschiedenis

Voor al uw feestjes, bbq gezellige avond met hapjes of een avondje uit in ons restaurant kunt u gebruik maken van onze keuken en cateringservice.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer 0620272485 of kom gezellig langs in ons restaurant aan de Grutterswal 126, Lelystad.



"Bestel via www.rotilijnlelystad voor een grotere menukeuze"
Adres:
Telefoonnummer: 0620272485
Stad: Lelystad


Recensies
Wat een goed eten maken ze hier! Als vegetariërs is er ook vollop keuze. Heerlijke currys, en daarnaast wekelijkse speciaals. Iets wat wij niet wisten tot gisteren. En de special was nog lekkerder dan onze standaard bestelling. Je kan proeven dat het eten met liefde en aandacht is gemaakt en elke keer vers is bereid. Ik hoop dat jullie hier nog heel lang lekker eten voor ons mogen maken. Wat een aanwinst voor Lelystad! Ik heb er niks meer aan toe te voegen, behalve dat wij erg blij zijn met de komst van Kumari. Mnjamm!!
Hele lekkere roti’s. Grote porties, beste roti van Lelystad! Eigenaar is zeer vriendelijk en flexibel.
Vandaag om 16:45 gebeld met Kumarie. Ik wilde graag bestellen maar kreeg te horen dat ze om 17:00 gingen sluiten. Toch hebben ze tijd voor mij gemaakt voor een bestelling. Het was HEERLIJK!. Ze gebruiken bezorgen niet meer. Maar wat is de afstand binnen Lelystad, toch? Het is gewoon de moeite waard!
Donderdag even out of the box gedacht met eten en vrijdag kon ik het niet laten om nogmaals eten te bestellen . Helaas was Kumarie door alle eten heen en toch even iets ongelooflijk lekkers gemaakt ter plaatsen voor ons met wat er nog aanwezig was aan eten. Super top en een echte AANRADER.
Hier bestel je echt de beste Roti van Lelystad. Heb al veel plekken geprobeerd, maar beter als hier krijg je het nergens anders. Het klopt perfect qua smaak en hoeveelheid. Blijf hier altijd bestellen
Deze krijgt van mij 5 sterren omdat deze ondernemer het voor mij verdient. Feit is natuurlijk dat ik niet de roots heb vanwaar dit soort eten oorspronkelijk vandaan komt dus op de echte kwaliteit daarvan kan ik het moeilijk beoordelen maar vanuit mijn ervaring heb ik te maken met een zeer hard werkende ondernemer. Vaak bel ik en dan is het eten op, gewoon omdat hij dagelijks vers maakt. Deze man heeft veel ervaring met koken in het algemeen en volgens mij kun je van te voren echt alles bestellen en hij maakt het voor je. Zelfs als het op is dan laat hij je na een dag hard werken nog niet zitten en knutselt hij wat voor je in elkaar met de restjes die hij nog over heeft en nog is het dan genieten! Als iedereen zo zou zijn als deze man dan zou de wereld er een stuk leuker uitzien!
1ste bestelling: Echt een topper! geen op of aanmerkingen 2de bestelling: Ik ben echt niet iemand die snel complimenten uitdeelt, maar als ik een restaurant als dit tegenkom en het in mijn macht had om dit restaurant een Michellin ster te geven dan had ik dat zeker gedaan voor een uitstekende kwaliteit/vriendelijkheid/snelheid en prijs balans. 3de bestelling: Zolang het blijft zoals het is, blijf ik hier bestellen!
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het eten is lekker, smaakt vers en komt heet aan. Ze zijn vriendelijk en leveren goede service; Als de bestelling iets later bezorgd wordt, bellen ze je en zijn zeker niet te beroerd om iets extra's bij de bestelling te doen. toppers :
Vriendelijk aan de telefoon, eten is lekkerr en een top service. Ik raad het aan om bij dit restaurant te bestellen.
Al meerdere keren besteld; als vegetariër zit je hier erg goed. Ontzettend vriendelijk aan de telefoon en ook snelle bezorging. De roti is fantastisch en de bonenschotel is eveneens heerlijk. Absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid