facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Swaans Beton

Swaans Beton

Info

Sinds de oprichting in 1961 heeft Swaans Beton zich ontwikkeld tot een veelzijdig productiebedrijf met een duidelijke positionering binnen verschillende markten, namelijk:

- Infra
- Agra
- Teelt
- Waterbouw
- Sport & Recreatie

Geschiedenis

De historie van Swaans Beton gaat inmiddels al ruim 55 jaar terug. Als producent van prefab beton startte het bedrijf in 1961 vanuit Heeze met het vervaardigen van producten voor toepassingen in de agrarische sector.

Als gevolg van een sterke groei opende Swaans Beton in 1979 de deuren van een nieuwe productielocatie, terwijl de volgende familiegeneratie haar intrede deed binnen het bedrijf.

In 1983 nam John Swaans het eigenaarschap over, waarna het bedrijf de volgende decennia opnieuw een groei te wachten stond. Dit resulteerde in marktleiderschap binnen de agrarische sector.

Door sterke productinnovaties ontstond gaandeweg ook de verbinding met nieuwe markten, waaronder de grond, weg- en waterbouw, maar ook de teeltsector.

Het resultaat van deze diversificatie heeft ertoe geleid dat de productiecapaciteit in 2012 verder werd uitgebreid; De vestiging Weert opende in dat jaar haar deuren.

De periode daarna ontwikkelde het bedrijf zich tot een veelzijdige producent met een duidelijke positionering in verschillende markten, namelijk;

- Infra
- Agra
- Teelt
- Waterbouw
- Sport & Recreatie

Drie productielocaties beschikken over de meest moderne machines en faciliteiten. Dagelijks worden zowel nationaal als internationaal vele uiteenlopende projectlocaties beleverd van kwalitatief hoogwaardige producten.



"Swaans Beton is een vooruitstrevend familiebedrijf. Sinds de oprichting in 1961 bestaat de kernactiviteit uit het produceren van prefab betonproducten voor de agrarische sector. Ondernemerschap, betrokkenheid en innovatiekracht hebben het bedrijf ontwikkeld tot een gerenommeerde producent voor de infrasector en agrasector.VisieBeton is duurzaam en oneindig circulair. Door te innoveren verlaten we tradities en streven we naar een toekomstbestendige leefomgeving voor mens, dier en milieu.MissieHet leveren van prefab betonnen oplossingen die de transitie naar een toekomstbestendige landbouw en infrastructuur doen versnellen."
Adres: Industrieweg 60, 5591 JL Heeze
Telefoonnummer: +31402260001
Stad: Heeze
Route: Industrieweg 60
Postcode: 5591 JL


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:30
Dinsdag: 07:00 - 17:30
Woensdag: 07:00 - 17:30
Donderdag: 07:00 - 17:30
Vrijdag: 07:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Stroroosters Swaans, Swaans Beton FlexiFlor, Swaans G6, Swaansagra
Recensies
Vertaald door Google Ik zal je later antwoorden, aangezien ik hier werk, wordt alles maandag beslist Origineel Я вам отвечу потом так как тут роботаю все решит понедельник
Vertaald door Google mega :D Origineel Mega :D
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid