facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Swaab juweliers

Swaab juweliers

Info

Swaab juweliers

Geschiedenis

De grootste juwelier in de regio met Trendy horloges en sieraden in goud/zilver en briljant. Grote collectie trouwringen, maar ook voor herdenkings sieraden kunt u bij ons terecht.
Reparaties van sieraden, horloges en klokken doen wij zelf.
Eigen ontwerp mogelijk. Een juwelier die de tijd voor u neemt...

Adres: Dorpsstraat 6, 3641EC Mijdrecht
Telefoonnummer: 0297283366
Stad: Mijdrecht
Route: Dorpsstraat 6
Postcode: 3641EC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Juwelenmakelaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier van Beek Juwelier van Beek 131 meter Zojuist mijn horloge laten maken. Goeie service en aardige mensen zoals altijd. 5 ste...
Recensies
De verlovingsring van mijn vriend langsgebracht om deze te laten verkleinen, toen ik hem ophaalde was de gravering weg. Toen ik aangaf dat dit zo was werd er gezegd dat dit niet gezien was. Nou kan dit gebeuren. Ik gaf aan wat er in stond zodat het opnieuw neergezet kon worden. Er werd gezegd dat er geen tekens bij konden zoals een hartje, dit stond er voorheen in, en alleen maar kleine letters of hoofdletters, anders moest het met de computer en dat werd 35 euro. Mijn verloofde had helaas bij deze zaak een ring voor mij gehaald, deze bleek achteraf een halve maat te groot, voor 20 euro konden ze hem verkleinen. De ring is lelijk verkleind, het richeltje wat er in zit is veel ondieper op 1 plek en er zitten rare vlekken in wat mat hoort te zijn. Al met al erg ontevreden. Ik ga hier niet meer heen.
heb mn horloge langs gebracht om een batterij te laten vervangen en ik ben echt geschrokken als ik het zelf doe dan heb ik een batterij van 20 cent en ben er een paar minuten mee bezig en zij dus ook en ze vragen heb je nog een boodschapje te doen dan lijkt het als of ze er heel lang mee bezig zijn dan kunnen ze dus bijna 10 euro vragen vaar van ze dus bijna 9 euro verdienen zo doen ze het dan denk ik met heel veel dingen ik ben er dus een beetje klaar mee
Echt een juwelier die nog goede service geeft. Medewerkers nemen de tijd voor je, ze zijn vriendelijk en vakkundig. Ze hebben een ruime keuze aan prachtige sieraden. Ik kom hier al jaren met veel plezier.
Een hele fijne juwelier waar ze tijd voor je hebben. Na het overlijden van mijn vader zijn we heel fijn geholpen. Ze hebben meegedacht en nu heeft mijn dochter een heel mooi aandeken aan haar opa.
Prachtige winkel, verschillende collecties en mooie merken. Deskundig en ervaren team, parkeren vrijwel voor de deur. Een aanrader om iets dierbaars voor jezelf of een ander aan te schaffen.
Wat een heerlijke winkel waar je goed geholpen en geadviseerd wordt. Echt een hele fijne winkel. Kom niet voor niets iedere keer weer vanuit Weesp naar Mijdrecht
Zeer vriendelijk geholpen mooie winkel met een uitgebreid assortiment
Swaab Juweliers maakt classic mistake met de dierbare trouwringen van onze opa’s en oma. In plaats van twee herenringen samen te voegen is het Swaab Juweliers gelukt om niet de herenring maar de damesring om de andere herenring te leggen. Een erg ongelukkige fout aangezien mijn vriendin haar oma’s ring nu nooit meer zal kunnen dragen. Jammer wordt het nu Swaab Juweliers geen verantwoordelijkheid neemt voor eigen fouten en de vergoeding voor de foutief uitgevoerde opdracht niet wenst terug te betalen.
Mooie zaak met fijne service. Je voelt er nog echt klant.
Hele fijne juwelierszaak. Waar je nog een beetje extra aandacht krijgt. En zeker niks word opgelegd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid