facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SVR Camping Het Achterhuis

SVR Camping Het Achterhuis

Info

Een knusse minicamping in de betuwe! Rustig kamperen in de pruimenboomgaard en bij slecht weer kunt u in de schuur om de schouw zitten.

Geschiedenis

De minicamping ligt in de Betuwe achter een oude boerderij en heeft maximaal 8 staanplaatsen. We hebben geen boerenbedrijf, wel kippen (en scharreleieren!) en geiten. Kampeerders genieten in de pruimenboomgaard van de rust, naar wens in de zon of in de schaduw. Bij slecht weer kunt u gezellig in de schuur rond de grote schouw zitten.

Adres: achterstraat 9, 4032 NN Ommeren
Telefoonnummer: 0344- 602959
Stad: Ommeren
Route: achterstraat 9
Postcode: 4032 NN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scouting Baron van Brakell Scouting Baron van Brakell 509 meter Scoutinggroep
Stal Maydale Stal Maydale 2 km Kleinschalige pensionstalling en instructie
Recensies
Back to basic en heerlijk tot rust komen op een kleinschalige camping. Een echte aanrader
Een vriendelijke ontvangst en een rustige mooie camping, waar je onder de fruitbomen staat. Superschoon sanitair en een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Heerlijke kleine rustige romantische camping, op het volle gras onder de fruitbomen. Fijne plek!
Wat een superleuke camping in de Betuwe. 10 ruime plekken. ' s Avonds mag je bij je eigen plek lekker een vuurtje maken met het hout van de gastvrije eigenaars. Een camping om zeker nog eens te komen!
fijne, kleine camping. Je staat tussen de fruitbomen. Alex en Carla zijn super aardig en behulpzaam. Uitstekende wifi, sanitair is basic, maar schoon. Er is toiletpapier aanwezig. Douche met gewone draaiknoppen, dus temperatuur water zelf te regelen. Alleen de straal van de douche is niet zo groot. Het sanitair is helaas niet verwarmd, dus vroeg in het seizoen is douchen een koude klus.
Heerlijk rustige camping met vriendelijke eigenaar.
Net een paar dagen terug van een heelijk verblijf op de minicamping in de Pipowagen, we hebben genoten. De Pipowagen was keurig schoon, alles aanwezig wat we nodig hadden, prima bed, We werden hartelijk ontvangen, we hadden leuke buren,nl. kippetjes, geitjes, schaapjes, Sanitair keurig schoon, konden gebruik maken van de schuur om de fiets te stallen en op te laden, vuurkorven, houtblokken Omgeving is heel mooi om te wandelen en fietsen. Eigenaren zijn gastvrij , geïnteresseerd vriendelijk en behulpzaam waar nodig.
Een camping je meteen thuis voelt, klein en knus. Lieve mensen die het beheren. Een camping wat ik zocht en gevonden heb.
Prachtige kleine camping 10 plekken in de boomgaard van een oude boerderij. Schapen, geiten en kippen op t terrein. Zeer vriendelijke eigenaren, heel rustig en iedereen kan z'n gang gaan. Sanitair misschien wat oud, maar wel schoon. Mooi binnenverblijf, fietsen mogen in de schuur staan, en er is een kleine voorraad aan speelgoed wat vrij geleend mag worden. Erg aan te raden als je van rust houdt
Een heerlijke kleine camping met vriendelijke beheerders. Met allemaal plekken in de boomgaard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid