facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SVO Totaal Onderhoud

SVO Totaal Onderhoud

Info

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, die klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en gaan geen uitdaging uit de weg



"Lekkage? Wij leveren kwaliteit en klantvriendelijkheid dankzij onze ervaring en perfectie! Geen uitdaging gaan wij uit de weg! Specialisten in: Dakbedekkingen, Bitumen, Pannendaken, Schoorsteenrenovatie, Dakgoten, Timmerwerken, Gips en Blik werken, Dakinspecties, Veranda, Overkappingen, Carports, Dakreparaties, Elektrotechniek, Complete Renovaties dus het "totaal" pakket.Voor meer informatie kijk gerust op onze website of bel ons voor een afspraak.Ervaring en Perfectie heeft een naam: SVO totaal onderhoud!"
Adres: Oudevlijmenseweg 21, 5223 GK 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 0614739547
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Oudevlijmenseweg 21
Postcode: 5223 GK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WandTotaal Behang en Afwerking WandTotaal Behang en Afwerking 6 km Prettige manier van communiceren, fijn in de omgang tijdens de werkzaamheden en resul...
Recensies
SVO Totaal Onderhoud heeft geweldig werk geleverd aan ons dak. We hadden begin deze week lekkage omdat ons platte dak zo verouderd was. Ik heb toen contact opgenomen met SVO Totaal Onderhoud. Ik werd heel snel teruggebeld en ze konden dezelfde dag nog komen kijken! Vervolgens gaven ze me een mooie offerte en vertelden ze me dat ze het dak 2 dagen later konden repareren. Heel fijn! Ze waren altijd precies op tijd. Het zijn aardige en professionele mensen die goed werk leveren. Het dak ziet er geweldig uit.
Ze zijn erg flexibel en behulpzaam geweest met de planning, wat het geheel een stuk makkelijker maakt. Ons dak ligt er ook weer keurig bij. Al met al een tevreden klant! We kregen een snelle offerte, die heel duidelijk was. Het werk werd opgeleverd zoals gepland en de prijs was zoals afgesproken. De ploeg kwam op tijd en was netjes in hun werk. Dankjewel Heren! Ik hab al lange tijd dakproblemen, na een gesprek met SVO Totaal Onderhoud was ik zeker erg onder de indruk. SVO Totaal onderhoud was in staat om mij op alle manieren te helpen. Het hele proces verliep snel en soepel.
Wij hebben in november het hele dak laten vervangen door dit bedrijf. Ze hebben geweldig werk geleverd, het dak is prachtig en alles is gedaan zoals beloofd. Wat een fijne samenwerking was dit! SVO Totaal Onderhoud heeft professioneel werk geleverd, ze hadden ons een duidelijke offerte gegeven. Het werk werd snel en efficiënt uitgevoerd. We zijn erg blij met het resultaat - het ziet er geweldig uit!
Ik had een lekkend dak en een aantal dakgoten die vervangen moesten worden. Ik heb veel rondgekeken voordat ik koos voor SVO Totaal Onderhoud. Veel van de andere bedrijven waren onbetrouwbaar over hun prijzen en sommige probeerden me zelfs een contract voor een jaar of meer te laten tekenen. Mijn vrouw vond hen op Google en Facebook, dus gingen we met hen in zee en we zijn erg blij met onze ervaring. De dakbedekking ploeg kwam op tijd, deed uitstekend werk.
SVO Totaal Onderhoud heeft geweldig werk geleverd met de reparatie van ons platte dak. Ze waren altijd precies op tijd. Het zijn aardige en professionele mensen die goed werk leveren. Het dak ziet er weer geweldig uit! Voortaan als we iets met ons dak hebben nemen we contact met ze op.
Heb net mijn plat dak laten vervangen door SVO Totaal Onderhoud. Ze hebben geweldig werk geleverd en waren erg blij met het eindresultaat. Ik zou ze aanraden aan iedereen die werk aan zijn dak of goten wil laten doen.
Ik ben zeer tevreden over het werk, ik heb een plat dak waar de kleine onderdelen om hulp schreeuwen. Een bedrijf waar iemand zijn ervaring inbrengt om echt goed werk te leveren! Ik heb SVO Totaal Onderhoud nu twee keer gebeld voor werkzaamheden, en ze hebben beide keren geweldig werk geleverd. Ze zijn eerlijk en recht door zee, ze doen het werk op tijd en binnen het budget, en ze zijn prettig in de omgang.
SVO Totaal Onderhoud is een bedrijf dat u uw huizen kunt toevertrouwen! Wij moesten deze maand ons complete platte dak laten vervangen. Nieuwe isolatie erop en helemaal dichtgemaakt. Keurig werk geleverd. Gaven goed en eerlijk advies. Denken mee naar de beste oplossing, snel een duidelijke offerte ontvangen. Leveren goed werk en komen afspraken na! Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk. Bedankt voor de snelle actie. Verfrissend na eerdere ervaringen met andere bedrijven. Een grote dank aan SVO Totaal Onderhoud. Mijn vrouw en ik hebben onlangs deze maand ons complete platte dak laten vervangen. Nieuwe dakbedekking erop en helemaal dichtgemaakt. Keurig werk. Gaven goed en eerlijk advies!.
Ik ben erg blij met het werk dat is gedaan door SVO Totaal Onderhoud. Het werk werd snel en efficiënt uitgevoerd. Ik heb ze een pannendak op mijn huis laten vervangen en ze hebben prachtig werk geleverd. Ze waren altijd op tijd voor afspraken en waren zeer professioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid