facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Svmnivo

Svmnivo

Info

Welkom op de pagina van SVMNIVO. SVMNIVO is hét examenbureau voor de vastgoedbranche.

Geschiedenis

SVMNIVO is hét examenbureau voor de vastgoedbranche. In opdracht van VastgoedCert toetst SVMNIVO de vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs.

Adres: Fultonbaan 80, 3439NE Nieuwegein
Telefoonnummer: 0306023060
Stad: Nieuwegein
Route: Fultonbaan 80
Postcode: 3439NE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:15
Dinsdag: 08:00 - 22:15
Woensdag: 08:00 - 22:15
Donderdag: 08:00 - 22:15
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 13:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: SVMNIVO downloads, SVMNIVO vrijstelling, SVMNIVO hercertificering, SVMNIVO Niveaumeting, SVMNIVO demotoets, SVMNIVO webshop, Formuleblad SVMNIVO, SVMNIVO examen kosten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Horeca & Toerisme College Horeca & Toerisme College 1 km Stap de wereld binnen van het Horeca & Toerisme College en laat de wensen van jezelf ...
Automotive College Nieuwegein Automotive College Nieuwegein 1 km Een school die zijn afspraken op geen enkele wijzen na komt. Geen extra hulp regelen ...
Bouw en Interieur College Nieuwegein Bouw en Interieur College Nieuwegein 1 km De lessen gaan met de tijd mee, moderne leslokalen met kwaliteitsspul. Aanrader!
ICT College Nieuwegein ICT College Nieuwegein 2 km Beter dan het da Vinci van Dordrecht. Hier geven ze voldoende lessen met goede uitleg...
Weddingplanners International Weddingplanners International 2 km In september 2021 ben ik begonnen met de vakopleiding tot Wedding Planner bij The Wed...
Recensies
Door systeemfout examen niet geannuleerd zouden dit herplannen, is terug te luisteren in tel. Gesprek, is niet gebeurd. En weigeren dit vervolgens uit te voeren verstoppen zich achter voorwaarden waarin dit niet terug te lezen is. Zetten je onder druk omdat je toch moet slagen om extra kosten €500 plm te betalen. Probeer u diploma via een ander instituut te halen is mijn advies!! Reageren niet op klachten.
Wat een geld kloppende organisatie is dit zeg bah… Ik heb een tijdje terug een examen gemaakt wat betreft financiën & fiscaliteiten. Nu ben ik gezakt op 1% dus werd mij verteld om een bezwaar te tekenen. 3x raden dit kost natuurlijk naast de 180 euro ook nog eens 90 euro om het bezwaar in te dienen en de tijd die er voor staat is onderhand 10 weken. Mocht je de toets in die tijd opnieuw maken krijg je ook de 90 euro niet eens terug. Nu komt het mooiste van alles, ik heb het bezwaar terug gekregen en alles is ongegrond 270 euro kwijt. Door mijn bezwaar gaan ze wel een vraag aanpassen die totaal niet duidelijk is en waar eigenlijk 2 antwoorden goed geteld kunnen worden door de onduidelijke verwoording. Dus eigenlijk hoort mijn vraag goed geteld te worden en hiermee zou ik dus geslaagd zijn, maar uiteraard doen ze dit weer niet. Hierbij mijn advies: teken vooral geen bezwaar want je geld ben je sowieso kwijt.
Deze organisatie is uit op geld, erg klantonvriendelijk en arrogant. Ze tonen geen enkel medeleven. Ik heb mijn klachten over SVMNIVO bij Hobéon geuit en deze organisatie heeft mijn klachten gegrond verklaard. Ze zijn op hun vingers getikt. Hopelijk leert SVMNIVO ervan maar ik denk het niet.
Inkijk moment is alleen mogelijk op vrijdag waardoor dit een enorme beperking is. Daarnaast zijn die vrijdagen vaak vol of niet beschikbaar omdat ze dan examens hebben. 5 weken geleden mijn examen gemaakt, wilde hem volgende week inkijken echter omdat ik hem op dinsdag heb gemaakt, valt vrijdag buiten het 6 weken termijn en kan het examen niet meer worden ingezien. Schandalig.
Uitstekend bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid. En vrij rustige examen locatie wat bevorderlijk is voor je concentratie tijdens het examen.
Ik kom hier vaak langs op locatie en word altijd netjes en vriendelijk ontvangen door een van de gastvrouwen. Op de locatie zijn daarnaast zeer vriendelijke en professionele medewerkers aanwezig. Er zijn voor gasten voldoende ruimtes om te wachten met alle benodigde voorzieningen. De ruimtes zijn allemaal netjes ingericht en goed schoongemaakt. Goed bereikbaar met OV en eigen auto kan ook meegenomen worden en op eigen terrein van SVMNivo geparkeerd worden.
Onlangs heb ik het KRMT traject volledig succesvol doorlopen en dus een hoop ervaringen rijker. De medewerkers bij elke examen locatie zijn opvallend vriendelijk, meedenkend en goed in het behouden van een stille examenomgeving. Op mails met klachten of vragen wordt snel en inhoudelijk correct op gereageerd. Dik 5 sterren daarvoor! Echter is er een hoop te verbeteren. De examens zijn onnodig strik en het indienen van een bezwaar wordt erg onaantrekkelijk gemaakt. Ik ben meermaals op minder dan 1% gezakt voor een examen maar een gesprek daarover aangaan is een no-go. De vragen op de verschillende examens 7 examens in totaal zijn vaak erg misleidend of gewoonweg onduidelijk. Wat ze willen bereiken is toetsen of je scherp bent en de stof echt begrijpt maar dat wordt er niet mee bereikt, het heeft niks met intellect te maken. Examens maken op zo'n grote schaal is lastig en ik begrijp dat je niet met iedereen in gesprek kan gaat. Echter is daar een oplossing voor: bezwaar niet financieel belasten. Hoe het nu is grenst tegen machtsmisbruik en dat vind ik een kwalijke kwestie waar SVMNIVO mijns inziens verantwoordelijk voor moet pakken.
Zeer slechte organisatie die steeds minder geloofwaardig wordt... Examinatoren die hun voorbereiding niet goed doen foutief meetrapport indienen voor een examen. Examencommissie die deze examinator het hand boven het hoofd houdt door te beweren dat hij bij het bepalen van de verwachte opbrengstwaarde wel uitgegaan is van de juiste afmetingen... Aangeleverde referentieobjecten die niet te vergelijken zijn.. Vervolgens een examenobject kiezen welke een week later officieel in verkoop komt, welke 3 weken na het examen voor € 30.000 meer is verkocht dan de verwachte opbrengstwaarde van de examinator afwijking 12,5%. Ook hier wordt de examinator het hand boven haar hoofd gehouden.
De mobiele website is dermate onduidelijk dat een foutje in je examen bestelling makkelijk is gemaakt. Als dit dan optreedt en je merkt het niet op voordat je bent begonnen met het examen dan kun je fluiten naar je centen en valt er met niemand op een redelijke manier over te praten om tot een compromis te komen. Winstbejag staat voorop en menselijke maat kennen zij niet. Schandalig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid