facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sven Langeberg Fotografie

Sven Langeberg Fotografie

Info

Hallo! Ik help je graag aan mooie foto's. Stuur me gerust een berichtje, of kijk eens op www.svenlangeberg.nl



"Sven Langeberg is praatjesmaker én plaatjesmaker. Hij blinkt uit in het onopvallend fotograferen van opvallende en minder opvallende momenten: niet regisseren of poseren, maar een ongedwongen sfeer creëren.Neem gerust contact op en kijk eens op de website!"
Adres:
Telefoonnummer: 0643021914
Stad: Sint-Oedenrode


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00

Recensies
Wat een super leuke fotoshoot hebben wij gehad samen met Sven! Voorafgaand aan de shoot neemt hij contact met je op, zodat je precies weet wat je kan verwachten. De shoot zelf was gezellig en ontspannen. Met de kinderen had hij gelijk een goede klik, waardoor zij ook heel ontspannen en vrolijk waren wat de foto’s zeker ten goede komt!. Sven had een mooie buitenlocatie uitgezocht. Tijdens de bestelsessie werden wij erg enthousiast over het resultaat! Wat een prachtige foto’s en mooie belichting. Wij hebben prima uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden. De online foto’s hebben wij al binnen. Nu is het wachten op het prachtige resultaat voor aan de muur. Zeker een aanrader dus!! Vooral als je foto’s wilt maken samen met kinderen
Top! Sven is leuk met kinderen en zorgt dat iedereen op zijn/haar gemak is tijdens de fotoshoot! De service die daarna komt is helemaal top! Sven heeft een mooie slide show met de fotos voorbereid en neemt de tijd voor het uitzoeken van de foto’s die je wilt bestellen, de manier hoe hij dit verzorgd voor zijn klanten heb ik nog niet eerder gezien of gehoord dat een fotograaf dit doet. Echt een aanrader voor gezinnen met kinderen! Helaas zit de ophang service er niet bij :P
Voor de tweede keer een fotoshoot geboekt bij Sven en net als de eerste keer alleen maar positief! Wat een fijne en open omgang. super leuk met de kids en hij weet precies de juiste plekjes te spotten voor de leukste foto's. Ook de bestelsessie ging fijn en gemoedelijk. nu aan het nagenieten van alle mooie foto's! Bedankt Sven!
Een hele leuke fotoshoot gehad! Sven is super leuk met de kinderen en krijgt juist de mooiste spontane plaatjes door de kinderen lekker hun ding te laten doen. Sven is erg betrokken en kijkt en denkt echt met je mee. Wij zijn heel erg blij met het prachtige resultaat!
Hele leuke interactie met de kinderen tijdens de shoot! Grapjes, wedstrijdjes en ze mochten zelf mee foto’s maken etc Leuke plek het Torrenven in Mariahout We zijn erg benieuwd naar het resultaat!
Wij hadden bij sven een fotoshoot gewonnen ! De sfeer was meteen relaxed en de kinderen vonden het helemaal geweldig ! Ze konden lekker zichzelf zijn en waren op hun gemak! En als klapper op de vuurpijl mochten ze het water in , hoe leuk is dat! Wij zijn echt heel blij met het eindresultaat onze gezinsfoto is zo gaaf geworden. En met de handige bestelsessie waren we er zo uit! Ik raad sven zeker aan , en wie weet zien we elkaar nog eens terug. Heel erg bedankt.
Als je zelf niet zo graag voor de camera staat dan ben je bij Sven zeker aan het goede adres! Het voelt niet als een ‘echte’ fotoshoot. Er hangt een hele ontspannen sfeer. Hij heeft veel geduld met kinderen. Dat hadden we ook wel nodig bij 1 heel fijn dat ze eerst wat kan ontdooien en daarna lekker kan rondrennen. Hele leuke, spontane foto’s hebben we gekregen! De bestelsessie daarna was ook top. Fijn om samen naar de foto’s te kijken en hulp te krijgen bij het kiezen van de juiste foto’s. Kortom, ik ben er heel blij mee!
Wij hebben bij Sven foto’s mogen laten maken van ons gezin nadat wij een winactie gewonnen hadden. We wilde graag mooie portretfoto’s aan de muur van onze drie kinderen. We werden heel fijn en gastvrij ontvangen en tijdens de fotoshoot neemt Sven alle tijd en zorgt ervoor dat de kinderen zich op hun gemak voelen. De foto’s waren super mooi geworden! De kinderen staan er precies zo op zoals ze zijn. De bestelsessie is heel prettig. Het eindresultaat aan de muur is ook super. Het is precies zo geworden als we in ons hoofd hadden. Sven, bedankt voor de leuke shoot, super service en de prachtige foto’s!
Sven is een geweldige en zeer professionele kinderfotograaf! Het is super relaxed om met Sven een fotoshoot te doen. Hij zorgt ervoor dat de kinderen helemaal op hun gemak zijn waardoor je amper door hebt dat het een fotoshoot is. Nogmaals bedankt Sven! Wij komen graag een keer bij je terug!
Als je denkt aan foto's laten maken, dacht ik gelijk van o nee weer status foto's. Dat was gelukkig niet zo! Lekker kunnen spelen met de oudste terwijl er ongemerkt foto's zijn gemaakt. Sven is super goed met kinderen, en brengt ze aan het lachen. Heel gemakkelijk in de omgang naar ons toe! Vaker doen met hem als ze ouder zijn? Ja! Aanrader? Ja!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid