facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Svea Finans Factoring

Info

Als factormaatschappij kopen wij -door middel van Factoring- b2b facturen van ondernemers en betalen deze binnen 24 uur aan hen uit.

Op deze manier genereren wij werkkapitaal voor ondernemers en brengen wij betalingstermijnen terug naar 1 dag!

Geschiedenis

In Nederland is een groeiende groep MKB-ondernemers kwetsbaar voor late en uitblijvende betalingen. Factoring biedt voor deze groep ondernemers een oplossing.
Simpel gezegd is factoring een vorm van financieren, waarbij niet alleen de wachttijd, maar ook het kredietrisico en debiteurenbeheer van u worden overgenomen, zonder onverwachte extra kosten!

Svea Finans koopt uw facturen en betaalt gemiddeld 98-95% van het factuurbedrag binnen 24 uur aan u uit.

Op deze manier behoren betalingstermijnen tot het verleden en kunt u de relatie met uw klanten en leveranciers optimaliseren.

De direct verbeterde cashflow stelt u als ondernemer in staat nieuwe opdrachten aan te nemen, zonder zorgen, want u bent verzekerd voor eventueel faillissement van uw klanten.



" Financier je bedrijf met je facturen Wil jij als MKB’er of ZZP’er direct over je werkkapitaal beschikken? Dan is factoring via Svea dé non-bancaire financiering voor jou.Hoe het werkt? Je verkoopt je b2b-facturen gelijk na levering van een product of dienst aan onze factormaatschappij. Vervolgens ontvang jij direct je geld & wachten wij op de betaling van jouw opdrachtgever. Zo beschik je meteen over werkkapitaal om te ondernemen.En dat is nog niet alles. Als Erkend MKB Financier wil Svea je volledig ontzorgen. Daarom profiteer je met factoring zelfs van een flexibele 3-in-1 financiering op maat:1. Directe betaling facturen2. Overname debiteurenbeheer3. Géén risico – 100% verzekerd"
Adres: Reeuwijkse Poort 216, 2811 MZ Reeuwijk
Telefoonnummer: 0800-1414
Stad: Reeuwijk
Route: Reeuwijkse Poort 216
Postcode: 2811 MZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Svea Finans Nederland, Svea zonnepanelen, Svea jas, Svea partners, Svea Finans norge, Svea kleding, Svea cashflow, Factoring aanvragen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Finance plus btw terug op zonnepanelen Finance plus btw terug op zonnepanelen 2 km Als particulier zonnepanelen aangeschaft? Krijg dan nu de door u betaalde BTW terug! ...
Recensies
Ik maak gebruik van Svea Finans voor bepaalde klanten waar de bedragen best groot zijn voor een klein bedrijf wat ik ben. Dat geeft mij een goed en veilig gevoel. Svea Finans heeft mij hier goed bij geholpen en ze komen de afspraken na, zijn goed bereikbaar en klantvriendelijkheid staat boven aan bij ze. Ik ben enorm blij met de samenwerking
Door factoring heb ik nu geen omkijken meer naar de uitbetaling van mijn facturen. Dat is dus weer een zorg minder! Door de snelle service van Svea was alles binnen 1 dag geregeld. De accountmanager is altijd goed bereikbaar en ook per mail wordt altijd heel snel gereageerd. Ik heb meerdere bedrijven die de factoring service aanbieden vergeleken. Svea kwam voor mij als beste naar voren. Dat was een goede keuze want ik ben erg tevreden!
Top samenwerking met SVEA. Ik ben erg enthousiast over de mensen binnen SVEA en hoe we samen onze groei versnellen met onder andere factoring. Op naar een nog mooier 2023!
wij zijn uitermate tevreden over de service, vriendelijkheid en snelheid van SVEA. voor ons het perfecte factoring bedrijf
ik werk ongeveer 6 jaar met SVEA FINANS en ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van SVEA. Ik ben hartstikke blij dat ik jullie heb leren kennen.!!
Goed geregeld, soepele en probleemloze factoring. Bij vragen of problemen snel een adequate oplossing. Dus … erg positief over dienstverlening!
Uitstekend factoring bedrijf, dat snel is en flexibel en dat de afspraken altijd nakomt. Als je voor 12.00 je factuur stuurt staat het 's middags op de rekening. De vergoeding die ze rekenen is slechts een paar procent.
Prima service, flexibel en denken met je mee
Snel, kort en helder!! Top dienst..
Maak al meer dan 10 jaar gebruik van Svea. Nog nooit 1 x een klacht of gezeur gehad. Altijd is alles keurig geregeld. echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Svea Finans Factoring met het openbaar vervoer


Reeuwijk-Brug, Oud Reeuwijkseweg 120 meter
178
278
Reeuwijk-Brug, Oud Reeuwijkseweg 140 meter
178
278
Reeuwijk-Brug, Oud Reeuwijkseweg 210 meter
726
Reeuwijk-Brug, Oud Reeuwijkseweg 220 meter
726

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid