facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SVDH DESIGN

SVDH DESIGN

Info

SVDH DESIGN, by Sabine van der Ham, combines nature and design with natural materials and modern light technology.

Geschiedenis

INTERIEUR DESIGN

SVDH Design specialiseert zich in het maken van interieurontwerpen in combinatie met eigen producten. Een interieur weerspiegelt ieders persoonlijkheid, dit maakt ieder interieur uniek. Thuis moet de plek zijn waar je graag bent. Waar je je goed voelt.

Door het basisontwerp rustig te houden ontstaat er eenheid. Een woning met een neutrale en sfeervolle uitstraling met vele natuurlijke kenmerken. Deze natuurlijke kenmerken zorgen voor een eigentijds interieur, aantrekkelijk voor een breed publiek.

PRODUCT DESIGN

De producten van SVDH Design zijn in vele interieurs toepasbaar. Door een bestaand product her te gebruiken en hier een nieuwe bestemming aan te geven wordt er een bijdrage geleverd aan de ecologische randvoorwaarden.

VERLICHTING

Om het interieur van een woning maximaal tot zijn recht te laten komen, is de juiste verlichting van groot belang. Het bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer en rust in een woning. SVDH Design is gespecialiseerd in het maken van verlichtingsplannen. Hierbij wordt een combinatie gemaakt van basis, accent en sfeerverlichting.

Bent u opzoek naar een uniek verlichting armatuur? SVDH Design brengt de warmte van de natuur terug in huis. Een combinatie van natuurlijke materialen met moderne technieken zorgt ervoor dat elke lamp zijn eigen uitstraling heeft. Prachtig als kunstobject voor in huis.

Specialisatie:
- Interierontwerp
- 3D Visualisaties
- Verlichtingsvoorstellen
- Maatwerk oplossingen

Kenmerken:
- Natuurlijke materialen
- Verlichtingspecialist
- Design
- Duurzaamheid



"SVDH DESIGN & LIGHTS Interieur ontwerper kantoor, restaurant, hotel en product design Verlichting designer"
Adres: Burg. Brautigamlaan, 1422ZE Uithoorn
Telefoonnummer: 0653355745
Stad: Uithoorn
Route: Burg. Brautigamlaan
Postcode: 1422ZE


Recensies
We hebben bij SVDH de Ledwood lamp gekocht. Het is echt een prachtige lamp geworden. We zijn er heel blij mee. De communicatie met SVDH Design was erg prettig. Een aanrader dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid