facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SV 's-Graveland

"SV 's-Graveland SVS: voetbalclub, opgericht in 1921. Ruim 600 leden waarvan 400 jeugdleden en een groot vrijwilligerskorps.Speelt in blauw-wit. Biedt een breed scala van Smurfenvoetbal vanaf 4 jaar tot 35+ competities. Heeft een grote tak meiden- en vrouwenvoetbal. Gaat voor breedte en prestatiesport.Accommodatie: 4 velden 2 kunstgras, beachvolley/soccer velden. Duurzaamheid; 220 zonnepanelen op de kantine en kleedkamers. En LED verlichting langs de velden.WEMO Koerier, Piepenbrock Keurslager, Van Spengen Antiekveilingen en Intersell zijn hoofdsponsors van de club. ING is hoofdsponsor van het meiden- en vrouwenvoetbal.Vele sponsors en vrijwilligers dragen in veel opzichten bij. Onder andere aan de relatief lage contributie."
Adres: 1 Kinine laantje, 1243 LD 's-Graveland (Noord-Holland)
Telefoonnummer: +31356560506
Stad: 's-Graveland
Route: 1 Kinine laantje
Postcode: 1243 LD



op zoek naar gerelateerd: svsGraveland, SVS voetbal programma, 'S-Graveland restaurant, 'S-Graveland (funda), S.V. sgraveland Facebook, 'S-Gravenland Rotterdam, 'S-Gravenland Capelle aan den IJssel, 'S-Graveland gemeente
Recensies
Lange rij voordat ik wat kon bestellen....1 iemand de kassa bedienen, de ander bestelling pakken...
Het is om 13:00 ook het drukst
Review van 2022: Waarschijnlijk is er een ander bestuur gekomen maar wat erg dat deze club zo hard achteruit is gegaan. Er wordt niet meer sportief gefloten maar ook de spelers schelden je uit en trappen je na. Het is verschrikkelijk! Ik kom hier niet meer om te voetballen. Bah. Review van 3 jaar geleden: 5 sterren. Het is hier altijd gezellig en de ontvangst van uitspelende clubs is perfect. De wedstrijden worden sportief gefloten.
Fantastische vrijwilligers, goede scheidsrechters, enthousiaste coaches en bovenal super leuke voetballers :
Leuke voetbalvereniging, gastvrij en heeft een goede organisatie. Vereniging kan nog meer vrijwilligers gebruiken, vele handen maken licht werk, zodat de oudere leden niet alles alleen hoeven te doen. Veel succes.
Mooi staat
Leuke, gezellige voetbalvereniging. Ten tijde van Corona is aandacht gegeven aan de toegangscontrole.
Gezellige teams goede kantine met airfrier en vriendelijk goed personeel , kantine ook schoon en netjes met sfeer, super club ... nu al fan.
Voor het eerst sinds, naar mijn beleving, 300 jaar geleden weer op het voetbalveld. De kleinkinderen houden je goed bezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid