facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SV Leunen

SV Leunen

Info

www.svleunen.nl
www.facebook.com/svleunenvoetbal
www.twitter.com/svleunenvoetbal

Geschiedenis

voetbalvereniging S.V. Leunen.

"Plezier en prestatie in de voetbalsport gaan prima samen", dat is het motto van S.V. Leunen. En natuurlijk ook van de ruim 500 leden van onze in 1963 door de dorpen Leunen, Veulen en Heide opgerichte vereniging.

Adres: Meester de Haanstraat 20, 5809 BC Leunen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0478-583351
Stad: Leunen
Route: Meester de Haanstraat 20
Postcode: 5809 BC



op zoek naar gerelateerd: SV Leunen veteranen, SV Venray, Oranje Wit Leunen, Leunen 4, SV Venray programma, SV Venray G1, SV Venray Chevremont, SV Oostrum
Recensies
Barvrouw betaald geen eten na een potje eerlijk toepen
Geen ster waardig. Veels te kleine kleedlokalen. Douches stinken naar urinelucht en moet je gemeenschappelijke delen met meerdere teams. Geen wc papier in kleedlokalen. In kantine mannen wc ook defect en niet bruikbaar.
lijkt me gezellige club. Op dinsdagavond moest ASV hier voetballen en ondanks dat de kantine niet open was heeft een van de leden op eigen initiatief het toch geregeld dat we een kop koffie of thee konden drinken.
Ik voel mij betoept!!
Leuke kantine Kleedkamers wat verouderd
Leuke en gezellige vereniging
Gezellige sport vereniging
Goed sportpark goed bier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid