facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sv De Vrijheid Hoorn

Sv De Vrijheid Hoorn
"Schietsport Vereniging De Vrijheid in Hoorn is een KNSA gecertificeerde schietbaan met 25m en 100m schietpunten voor sportschutters en een ieder die een indruk / informatie wil krijgen wat de schietsport inhoudt.Onder toezicht en begeleiding van ervaren instructeurs wordt U in de gelegenheid gesteld om zelf te ervaren wat de sportschieten inhoudt.Naast de diverse disciplines en kalibers vuurwapens is onze schietvereniging airsoft gecertificeerd"
Adres: Leekerpad 5 , Zwaag 1689 VP, NL
Telefoonnummer: 0229 246 806
Stad: Zwaag
Route: Leekerpad 5
Postcode: 1689 VP



op zoek naar gerelateerd: Airsoft Hoorn, Boogschieten Hoorn, Schietclub Noord-Holland, Proefles schieten, 100 meter schietbaan Noord-Holland, Schietcursus 2 personen, Schietvereniging Defensie, KNSA verenigingen
Recensies
Dit is echt een gezellige vereniging. Wol je iets doen met schietsport. Kom hier dan eens langs. Op hun website kan je de openingstijden vinden. Introductie lessen kan je tegen betaling volgen.
Sportschutters van andere verenigingen zijn er ook welkom. Ziet er allemaal netjes uit. Ik ga voor de Lange baan van 100 meter.
Een sportieve vereniging, waar de mening van de leden voorop staat. Waar altijd plek is voor de echte sportschutter.
Een gezellige schietvereniging waarbij serieus de schietsport centraal staat.
Vriendelijke vereniging met de sport op nummer 1
Mooie vereniging , sfeer iets minder
Profesionele sportclub, geweldige mensen!
Top, altijd gezellig.
Erg gezellige vereniging
Leuke schietclub.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid