facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Suzuki Nederland

Suzuki Nederland
Adres: Nieuwe Dijk 8, 8881 HC West-Terschelling
Telefoonnummer: 0562-442361
Stad: West-Terschelling
Route: Nieuwe Dijk 8
Postcode: 8881 HC



op zoek naar gerelateerd: suzuki-dealers nederland, Suzuki dealer occasions, Suzuki dealers Zuid Holland, Suzuki dealers Brabant, Suzuki dealer Friesland, Suzuki-dealer Overijssel, Suzuki-dealer Utrecht, Suzuki dealer Gelderland
Recensies
Vriendelijke mensen, gevraagd of ik hier een storing aan het fietsenrek verlichtingsproblemen kon laten repareren waarop het antwoord ja was. Meteen werd gevraagd wat voor stekker 7 of 13-polige stekker ik nodig had bij de auto aangezien er geen gecombineerde stekkers aanwezig waren op deze locatie die wel op mijn fietsenrek zit. Na een weekje netjes telefoon gehad dat de reparatie voltooid was en ik het gerepareerde fietsenrek kon ophalen. Na betaling van de hoge rekening bleek de verlichting half te werken, had ik toch de 7-polige stekker erop gemonteerd gekregen terwijl ik 13-polig had aangegeven en kon ik toch zelf nog aan de slag de verlichting proberen te repareren voor mijn vertrek van het eiland 1 dag later. Netjes geholpen, maar resultaat is niet wat ik er van verwacht had, helaas. Verder heb ik eerder hulp gehad van dit bedrijf tijdens een autostoring, toen paar jaar geleden ben ik overigens wel netjes geholpen.
Fijne garage, altijd vriendelijk personeel en je word snel geholpen. Ik mocht meteen komen, toen mijn accu het niet meer deed. Doorgemeten en er werd direct een nieuwe geplaatst. Ook nog even de storings lampjes opgelost en het klokje weer gelijk gezet. Super!
Prima service. Vandaag terug naar huis Sneek kreeg ik mijn Toyota corolla niet gestart. De monteur was snel ter plaatse, schuttersbos. Heel veel dank. Zo kon ik op tijd de boot halen. Met vriendelijke groet K.A. Dik.
Uitstekende garage, ik kon er direct met mijn BMW terecht in verband met te weinig motorolie. Ik ben vakkundig en vlot geholpen door de monteur. De garage heeft ook een wasstraat en dat was ideaal om van het Sahara-stof af te komen.
Het personeel daar waren vriendelijk en behulpzaam. Ik kon na een telefoontje meteen langs komen. Ik werd professioneel en snel geholpen. Het was ongeveer 5 minuten rijden vanaf de Westcord Schylge hotel. Mijn vouwfiets lag in mijn koffer bak maar het slot was stuk gegaan vermoedelijk door het overtocht met de veerboot. Het hele slot was eruit zonder krassen van inbraak en ik kon mijn fiets niet uithalen. Bij de garage hebben ze mij een trucje laten zien hoe ik hem open kon krijgen totdat die gemaakt wordt.
Erg behulpzaam toen onze auto kapot ging tijdens onze vakantie op Terschelling!
Garage Cupido gebeld omdat een kabouter van Profile Tyre in Waddinxveen banden niet goed gebalanceerd had. Na afspraak na de lunch geweldig waar tref je dat nog zo een relaxte stop geholpen door een bekwame jongeman als monteur. Deze nam alle banden voor onder zoek mee en behandelde en balanceerde de banden bekwaam af. Goed gebalanceerd en perfect gemonteerd op de auto gezet. Na een proefrit reed de Jimny weer als een streep. Geweldige vakmanschapvan dealer Suzuki Cupido. Top.
Harstikke tevreden! Snelle service voor een keurige prijs! Wat fijn dat jullie ons zo vlot en ter plaatse hebben geholpen!
Prima geholpen . Aardige mensen . Helaas niet te maken, maar kan zo wel verder.
Motorkap hoefde niet eens open en Jelle had het al gefixed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid