facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Suzuki Nederland

Suzuki Nederland
Adres: Oosterenderweg 52 A, 1794 GB Oosterend (Texel)
Telefoonnummer: 0222-318396
Stad: Oosterend
Route: Oosterenderweg 52 A
Postcode: 1794 GB



op zoek naar gerelateerd: Suzuki-dealers Nederland, Suzuki dealer occasions, Garage Texel De Koog, Suzuki dealer Overijssel, Suzuki automaat, Suzuki dealer Hellevoetsluis, Suzuki dealer Gelderland, suzuki-dealers brabant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elephant Off Road Equipment - Land Rover Specialist Elephant Off Road Equipment - Land Rover Spe... 50 km Dit zijn de echte Laro specialisten. Super service en altijd kwaliteit.
Recensies
Service van 0,0 Via anwb doorgestuurd naar deze garage ivm geen stuurbekrachtiging meer. Daar aangekomen is er nog niet eens de moeite genomen om via de computer de storing uit te lezen,we kregen gewoon te horen 'geen tijd'... maw kijk maar ff.. Terwijl er notabene 'Ford Service' op het pand staat. Zeer maar dan ook zeer slechte reclame!! Oja,hebben ook het vermoeden dat het aan ons kenteken lag achteraf,want een witte plaat van onze oosterburen stond voor de deur en werd wel netjes geholpen.
Echt super goede service! Op zaterdag mijn auto uitlezen, omdat er ineens een oranje lampje ging branden. Fijn dat het zo snel kon
Ik ben werkelijk fantastisch geholpen. Lekke band door spijkertje goed gemaakt. Eb zelfs mijn koppeling gemaakt, zonder dat ik wist dat hij te strak zat. En kosten vielen heel erg mee.
Ze zijn daar erg vriendelijke en vooral behulpzaam .
Topservice! Tijdens onze vakantie was de einddemper van onze peugeot 807 afgebroken. Garage westend gebeld, en de dag erop konden we tusse door even langskomen. Auto kon gelijk op de brug, en een half uur later was de uitlaat vakkundig gelast! Ze hadden me ook een nieuwe aan kunnen smeren, maar hebben me eerlijk en goed geholpen. Ik meen het als ik zeg: een aanrader voor vakantiepech!
Niet bereid om even te kijken of het probleem met de weigerende achterklep van mijn Ford misschien snel verholpen kan worden. Geen tijd ik was de enige klant binnen en was te veel gedoe. Thuis de Anwb laten komen die met een korte ruk de klep opende, het stuk laken dat er tussen was gekomen verwijderde en binnen 10sec was het probleem verholpen.
Zeer goed geholpen door deze mannen. Tuurlijk kost het tijd en geld, maar in een drukke tijd als deze hebben ze mijn auto toch kunnen voorzien van een andere startmotor, en dat in 1 dag. Petje af. Ik ben zeer tevreden. Mvg Ton van de Haar.
Vriendelijk en behulpzaam.
Geweldige garage met fantastische monteurs heel vriendelijke eigenaar.
Leuk bedrijf met gedreven mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid