facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Suzies Cheesestories

Suzies Cheesestories

Info

Suzies Cheesestories is een complete kaasproeverij in 1 box voor een onvergetelijke kaaservaring. Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen en het allerleukst om te delen :-)!

Great cheeses
Great stories
Great moments

Geschiedenis

http://www.suziescheesestories.nl/

Hi ik ben Suus. Samen met mijn man run ik een kaaswinkel in hartje Houten-Zuid. Ik ben dol op kaas :-), vooral op kazen met het verhaal want die geven voor mij echt een gouden randje aan jouw kaasplank!
Mijn favoriete kazen vind je terug in Suzies Cheesestories; een complete kaasproeverij in 1 box, waarin pure kazen met een verhaal de hoofdrol spelen voor een onvergetelijke kaaservaring. Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen en het allerleukst om te delen :-)!

Het is mijn missie om alle kaaslovers te laten proeven van prachtkazen en de verhalen hierachter te vertellen. Met mijn proefwijzer daag ik je uit om tijdens het proeven al je zintuigen in te zetten voor de ultieme smaakbeleving.

Great cheeses
Great stories
Great moments

Adres: Cardo 11, 3995 XM Houten
Telefoonnummer: 030 636 28 89
Stad: Houten
Route: Cardo 11
Postcode: 3995 XM



op zoek naar gerelateerd: Kaasbox bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alexanderhoeve Houten Alexanderhoeve Houten 20 meter Mijn favoriet. Heerlijke kaassoorten en noten. De deur spreuken brengen je met een la...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid