facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Suzannes Feestshop

Suzannes Feestshop

Info

De gezelligste winkel van Noordwijkerhout. Wij verkopen feestartikelen en speelgoed, verzorgen ballondecoraties en verhuren kleding.



"Van harte welkom in Suzanne's Feest Shop!Voel u vrij om uitgebreid rond te snuffelen, want u vindt bij ons een steeds wisselende collectie feestartikelen, feestkleding, partybenodigdheden, speelgoed en cadeau-artikelen, eigenlijk alles wat maar enigszins met feest te maken heeft.Behalve het gemak dat je er alles onder één dak vind, kun je er ook terecht voor de nieuwste trends en de laatste noviteiten, waardoor je met je outfit of je party origineel voor de dag kunt komen.Het succes van Suzanne’s Feest-Shop, boerenkielopmaat en kaars-apart is vooral te danken aan de prima service en klantvriendelijkheid. Heeft u specifieke wensen, dan ziet Suzanne's Feest-Shop het als een uitdaging om er aan tegemoet komen!"
Adres: Havenstraat 32, 2211 EJ Noordwijkerhout
Telefoonnummer: 0252377880
Stad: Noordwijkerhout
Route: Havenstraat 32
Postcode: 2211 EJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Kempen Partyverhuur Van Kempen Partyverhuur 655 meter Verhuur van Feestverlichting Discoverlichting ,Audio apparatuur, Tenten en Statafels ...
Northuys Vastgoed Management Northuys Vastgoed Management 1 km Ik vind erg goed
Don Franco Music Productions Don Franco Music Productions 2 km “De” live muziek specialisten !!
Recensies
Dotreis, geen voorraadbeheer webshop. Voor niets heen gereden. Meerdere artikelen niet in winkel aanwezig. Advies sowieso om weinig professionele website te moderniseren.
Hier slaag ik vaak als ik wat zoek, een leuke gevarieerde winkel.
Wat een geweldige combinatie ballonnen in de kleuren van de zonsondergang Suzanne. Dank voor het meedenken. Want dan zaten wij met onze pasteltintjes helemaal fout. Knallen moest het zei je. En dat deed het. Samen met een prachtige lucht en zonsondergang aan zee. Dank!!!
heel behulpzaam personeel, grote aanbod
Goeie service. Klantvriendelijkheid. Keuzes genoeg. Ik slaag meestal daar. Vriendelijke personeel. En het is ook niet echt duur. Carnaval kostuums en wat er bij hoort kunt je allemaal kopen. Ook voor feest artikelen kunt u daar terecht. Ik zou zeggen ga gerust daar eens naar toe. Vooral voor diegene die er nog nooit binnen is geweest. En ik vind dat de winkel er héél erg verzorgd uit ziet. Ik geef jullie een hele mooie cijfer. 10+ Groetjes van Jacqueline Mens uit Sassenheim
Vriendelijk personeel, uitgebreid assortiment, nette winkel en ook veel carnavals/feest artikelen.
Leuk winkeltje en grappig dat kindjes een kratje zelf kunnen vullen en dat de gasten dan kadootje daar kunnen halen weet je zeker dat het kind iets graag wilt wat ze zelf gekozen hebben .
Vriendelijk personeel. Wel erg beperkte voorraad en productkeuze. Winkel toont oud en donker. Persoonlijk zou ik voor voor speelgoed ergens anders heengaan. Feestwinkel is prima, maar ook helaas beetje half werk. Ruimte is eigenlijk maar groot genoeg om 1 vd 2 goed te doen.
Heel goed en vriendelijk personeel
Je weet dat mensen rond deze tijd van het jaar slagen. Zorg dat je je kaarten en accessoires op voorraad hebt....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid