facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Suzan van Heck - CaseMarketing

Suzan van Heck - CaseMarketing

Info

Google advertising specialist | Ik help ondernemers in de dienstverlening aan meer leads, klanten en omzet door ze goed vindbaar te maken in Google.

Geschiedenis

CaseMarketing is een internet marketing bureau met een passie voor Google. Wij zijn gespecialiseerd in online adverteren (Google AdWords).

U kunt bij CaseMarketing terecht voor:
-SEA (Zoekmachine adverteren)
-SEO (Zoekmachine optimalisatie)



"CaseMarketing is een online marketing bureau met 100% focus op Google Ads. Vanuit ons kantoor in Boven-Leeuwen in de driehoek Oss, Nijmegen, Tiel verzorgen we online Google Ads cursussen, trainingen en beheren/optimaliseren we campagnes voor MKB ondernemers die het aan ons uitbesteden."
Adres: Gemeentje 8, 6657CA Boven-Leeuwen
Telefoonnummer: 06-41048242
Stad: Boven-Leeuwen
Route: Gemeentje 8
Postcode: 6657CA


Recensies
Ik heb de SEA cursus gevolgd en heb enorm veel geleerd. Als je dingen goed wilt kunnen uitbesteden moet je er vind ik zelf ook iets van afweten. Dat doe ik nu zeker. Je leert zelf campagnes en advertenties maken. Suzan legt het heel duidelijk uit zodat het ook voor mensen zonder enige kennis van Ads zoals ik heel goed is te volgen.
Ik volgde bij Suzan de super leerrijke SEA cursus die je helemaal onderdompelt in de geheimen en mogelijkheden van Google Ads. Groot pluspunt was dat de theorie ook meteen kon omgezet worden in de praktijk. Het is dus een heel hands-on cursus waar je buiten stapt met heel wat nieuwe kennis en ideeën voor je Google Ads campagnes!
Ik heb de tweedaagse cursus voor SEO en SEA gevolgd bij Casemarketing en heb veel geleerd! De theorie wordt heel duidelijk uitgelegd en in combinatie met de praktijkoefening krijg je ook feeling met de stof. Een fijne combinatie!
Ik heb bij Suzan de tweedaagse SEO & SEA cursus gevolgd. Ik ging hier volledig blanco in. Suzan heeft me in twee dagen enorm veel bij weten te brengen. Ik weet nog lang niet alles van SEO & SEA, dat is eigenlijk onmogelijk, maar ik begrijp er wel veel meer van en ik ben nu een veel betere gesprekspartner in gesprekken met marketingbureaus.
Super leerzame SEA cursus gehad. Suzan weet ontzettend veel over Google advertenties. Tijdens de cursus het bedrijf van mijn klant als case gebruikt, dat zorgde ervoor dat de theorie in de praktijk werd gebracht. Een échte aanrader!
Leuke training, veel van geleerd. De basiskennis was aanwezig bij ons, maar het zijn net even die slimmigheden en extra mogelijkheden die worden uitgelegd. Praktische training waarna je zelf aan de slag kunt.
De Google Ads cursus/leeromgeving van Casemarketing is ontzettend waardevol. Het wordt heel erg duidelijk en stap voor stap uitgelegd, waardoor je precies wat je moet doen en hoe je dit moet doen. Ook is het prettig dat je in de community je vragen kan stellen. Hier wordt altijd ontzettend snel antwoord op gegeven. Inmiddels adverteren we voor een aantal klanten op Google en het mooiste resultaat is toch wel van het bedrijf waarmee we gestart zijn. Per elke euro die we erin stoppen, komt er minimaal €20 terug. Bedankt Suzan voor de fijne cursus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid