facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Suzan Abbink - MLD voor Paarden

Suzan Abbink - MLD voor Paarden

Info

Suzan Abbink voert Manuele Lymfe Drainage behandelingen uit bij paarden. Hiermee wordt het lymfesysteem geactiveerd en afvalstoffen beter afgevoerd.



"Ik ben lymfedrainage therapeut voor paarden, Myofacial Equine Therapeut voor paarden, spieren, bindweefsel, facia release en paardensportmassage therapeut. Daarnaast geef ik advies voor het management en voeren van paarden."
Adres: Oranjeweg 81, 8166JB Emst
Telefoonnummer: 0625321966
Stad: Emst
Route: Oranjeweg 81
Postcode: 8166JB


Recensies
Susan bij mijn paard geweest en een lymfedrainage gegeven. Even een update over Caesar. Ik had al het idee dat hij beter in zijn vel zit na de lymfedrainage, vandaag weer de track opgegaan en compleet ander paard. Rende naar andere paarden toe en ging bij iedereen ff langs. Gespeeld met een dominante shetlander die hij voorheen nooit zag staan. Bleef bij de kudde, wel nog iets op de achtergrond maar zelfs de eigenaresse zei dat ze een compleet andere Caesar zag staan. Zo leuk om te zien dat hij nu vrolijk is en weer zin heeft. Voorheen wilde hij altijd naar zijn stal toe en stond om 11.00 uur al bij de ingang van is het al tijd. Dankjewel hiervoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid