facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Suytbroeck Advies

Suytbroeck Advies

Info

Suytbroeck Advies is een financiële dienstverlener voor (binnenvaart)ondernemers die op zoek zijn naar professionaliteit, gemak, maatwerk en betrokkenheid.

Geschiedenis

Financieel adviseur Peter Hut richtte in 2002 assurantiekantoor Suytbroeck Advies op. Suytbroeck richt zich met name op ondernemers waarvan het overgrote deel (70%) binnenvaartschippers zijn.

“Binnenvaartschippers?”: zult u denken. Toch is dat niet zo gek als u bedenkt dat Peter Hut zelf binnenvaartschipper is geweest. Hij kent de branche, de regelgeving en de mensen. Hij is betrokken en weet waar hij over praat.

Maar natuurlijk is ook de particulier van harte welkom voor een goed en degelijk verzekeringsadvies.

Suytbroeck Advies helpt en begeleidt u op het gebied van alle soorten verzekeringen. Van bedrijfsverzekeringen zoals een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, verzekering bedrijfsschade en beroepaansprakelijkheidsverzekering tot een lijfrente, zorgverzekering of autoverzekering. Suytbroeck Advies biedt het allemaal.

Suytbroeck Advies te Zuidbroek staat garant voor een deskundig maar vooral eerlijk advies. Overdag telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.30 uur. Voor een afspraak of advies komt Peter Hut bij u thuis. Dit kan zowel overdag als ’s avonds.

Adres: Postbus 16, 9636 ZG Zuidbroek, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0598451708
Stad: Zuidbroek
Route: Postbus 16
Postcode: 9636 ZG


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 12:30

Recensies
Uitstekend geholpen. Goede service, kan altijd contact opnemen als je vragen hebt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid