facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SushiStop

SushiStop

Info

SushiStop is gespecialiseerd in het bereiden van sushi en bentoboxen, wij streven ernaar om de beste van Vinkeveen en omstreken te zijn.

Adres: Herenweg 167, 3645 DK Vinkeveen
Telefoonnummer: (0297) 77 69 00
Stad: Vinkeveen
Route: Herenweg 167
Postcode: 3645 DK


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:15
Dinsdag: 16:00 - 21:15
Woensdag: 16:00 - 21:15
Donderdag: 16:00 - 21:15
Vrijdag: 16:00 - 21:15
Zaterdag: 16:00 - 21:15
Zondag: 16:00 - 21:15


op zoek naar gerelateerd: Sushi Mijdrecht, Sakura Vinkeveen, Sushi bestellen Abcoude, Sushi Stop, Sushi restaurant Vinkeveen, Sushi Time Wilnis, Eten bestellen Vinkeveen, Sakura Sushi
Recensies
Meerdere sushi bowls besteld. Helaas waren ze een ingredient vergeten waar wel betaald voor is. De zaak opgebeld, kreeg helaas te horen van de chefkok dat het ingredient er wel bij zit en we maar langs moesten komen om te bewijzen van niet. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken bij de zaak.
Rijst in een kartonnen bakje met spicy steak extra betaald voor meer steak Taai en smakeloos , 4 garnalen uit de groothandel met fabriek chilisaus. Totaal 30 euro . Totaal niet waard.
Hooguit de beste sushi in de ronde venen. Soms moet je langer wachten dan aangegeven, maar niet iedereen kan om half 7 eten. Voor top kwaliteit heb je tijd nodig. Dus voor geduld word je ronduit beloond! Zeker als je via eigen site besteld, dan krijg je korting!!!
De pokebowl die we besteld hebben was prima, maar het is ontzettend weinig. De grote variant besteld, maar komop, bij de grote variant ga ik er in ieder geval uit dat ik voor 15 euro wel vol zit. Nu ben ik helemaal geen grote eter perse dus dit valt wel tegen. EDIT: Gebeld door SushiStop en feedback uitgewisseld. Fijn gesprek en goed dat ze even gebeld hebben. Ze boden een tegoed bon aan die we daar konden uitgeven, maar helaas komen we niet uit de buurt dus maken hier geen gebruik van. Sterretje erbij voor deze service.
Bestelling op maandag 15 februari; Helaas duurde de bezorging super lang, we bestelden om 17:30, voor een levering om 18:30 standaard bezorging wordt ingeschat op 45min, het werd helaas pas om 19:30 bezorgd. Ondanks positieve berichten in eerdere reviews werden wij niet gebeld om ons op de hoogte te stellen van een vertraagde bezorging. Verder bleek bij bezorging dat een deel van de bestelling miste, wat na telefonisch contact gelijk om 19:30 alsnog bezorgd zou worden. Het restant van onze bestelling werd uiteindelijk pas om 20:35 bezorgd — volledig afgekoeld. Verder was de rijst van de poke bowl heel erg droog en zat het zo erg vastgeplakt aan de bodem van de bowl dat de helft nauwelijks eetbaar was. Ook de avocado was bruin van kleur.
De sushi is goed maar de klantvriendelijkheid is verschrikkelijk. Er ontbrak sushi in mijn ontvangen bestelling en toen ik daar over belde zei de baas nog voordat ik vertelde wat er ontbrak 'Het zit er wel in, ik heb het zelf gecontroleerd'. Meerdere malen heeft ze mij verteld dat zij het gecontroleer heeft en dat het er écht in zit, met andere woorden maakte ze me eigenlijk uit voor leugenaar. Uiteindelijk is mijn sushi weer opgehaald en heeft ze het opnieuw gecontroleerd en bleek er inderdaad sushi te missen, veel gedoe dus voor een beetje sushi. De sushi daarentegen is wel lekker.
Op de website staat dat je 5% korting krijgt als je de sushi af komt halen. Korting was niet geldig alleen bij online bestellen zei de medewerker. Heb de tekst van de website laten lezen dat het er niet stond. Waarop de medewerker zegt : ik heb de website niet gemaakt en gaf mij gelijk dat het er verkeerd staat maar hij gaf de korting niet. Binnen het uur is de tekst op de website aangepast!!! Teleurstellend dat er niks gedaan is. Gaat mij niet om de 5% korting maar om het principe!!! De sushi zelf was voortreffelijk !!!!
Matige sushi, 30minuten later bezorgd dan afgesproken 75minuten en dan ook nog eens de hoofdprijs rekenen voor een paar kleine porties. Andere sushi restaurants in Mijdrecht doen het veel beter voor minder geld.
Ik ben een ontzettende sushi liefhebber, kwam toevallig langs SushiStop en heb hier sushi afgehaald. Eten was overheerlijk en crispy tuna en crispy salmon waren verrukkelijk. Dankjewel!!! Good job, blijf zo doorgaan! kom zeker nog een keer terug!
voor het eerst besteld. nette bezoriging op tijd, presentatie is leuk gedaan maar het gaat vooral om versheid. dat is het zeker. veel verschillende keuzes mogelijk. aanrader. zeker voor omgeving, vele malen goedkoper dan bv isushi in mijdrecht. lekker en kom er zeker terug. blijf zo doorgaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid