facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Yan

Sushi Yan

Info

Sushi Yan is het sushi afhaalrestaurant van Heiloo en omstreken.
U kunt bij ons authentieke handgemaakte verse Japanse Sushi afhalen.
072-5316294

Adres: Heerenweg 138a, 1851 KV Heiloo
Telefoonnummer: 0725316294
Stad: Heiloo
Route: Heerenweg 138a
Postcode: 1851 KV



op zoek naar gerelateerd: Sushi Castricum, Sushi Alkmaar
Recensies
Na een bestelling geplaatst te hebben om 17.50 met het verzoek zo snel mogelijk te leveren, kregen we als bezorgtijd 19.05 door. Uiteindelijk werd deze om 20.00 gebracht. Wel hadden we tussendoor nog een telefoontje gehad dat het erg druk was en dat ze er om 19.30 zouden zijn. Erg jammer dat je ruim 2 uur op je sushi moet wachten.... Kwaliteit is gemiddeld.
Super lekker sushi. Mijn vriendin was 's middags bevallen van ons eerste kindje en dat hebben we gevierd met eindelijk weer eens sushi! Afgehaald en het werd voor mijn neus vers gemaakt tussen de bezorg bestellingen door. Super aardig van de dames!
Gisteravond sushibox besteld en in 1 woord...geweldig. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Kortom goed voor elkaar. Helaas, 220km is net even te gek maar zijn we in de buurt weten we heerlijke sushi te vinden.
Ten eerste hadden we besteld om 17.00 krijgen we t om acht uur ten 2de alles was koud en ten derde alle sushi viel uitelkaar zodra we t uit de bak pakte ...
Heerlijke sushi, maar extreem lange bezorgtijden. Je kan aangeven dat je je eten op een bepaald tijdstip wilt ontvangen, maar tel daar maar gerust een uur bij op. Waarom je een eerder tijdstip dan kan aangeven blijft me een raadsel.
De gefrituurde garnalen smaakten naar oude olie, de yakitori kip was niet gaar, de miso soep te flauw en bij de tonijn sashimi heel weinig gember. JAMMER!
Vandaag een grote order geplaatst rond 19:00 zodat ik samen met mijn moeder sushi kon eten. om 20:00 nogsteeds niets gehoord van sushi yan en heb toen even opgebeld. ik kreeg te horen dat de rijst op was waarschijnlijk een slap excuus omdat hij dicht wilde om 20:00. heel erg jammer fijne moederdag.
Heerlijke sushi afgehaald. Overdag via de website besteld en om 17:00uur stond het klaar. Voor herhaling vatbaar!
Kanonnen dit was goede sushi. Bezorging duurde wel lang. Maar was het wachfen waard
Per ongeluk gevonden, maar zeker ons vast sushi adres. Goede prijs/kwaliteit verhouding, prettige service en een fijne smaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid