facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Vandaag Heerlen

Sushi Vandaag Heerlen
"Sushi Vandaag staat voor lekker eten met familie en vrienden, midden in het bruisende centrum van Heerlen. Door de centrale ligging is ons restaurant ook een uitstekende plek voor uw bedrijfsdiner, vergadering, reünie of familiefeest. Tot snel!"
Adres: Oude veemarktstraat 1, 6411 JW Heerlen
Telefoonnummer: 045 571 6300
Stad: Heerlen
Route: Oude veemarktstraat 1
Postcode: 6411 JW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 22:00
Dinsdag: 13:00 - 22:00
Woensdag: 13:00 - 22:00
Donderdag: 13:00 - 22:00
Vrijdag: 13:00 - 22:00
Zaterdag: 13:00 - 22:00
Zondag: 13:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: sushi vandaag heerlen reserveren, sushi vandaag heerlen recensies, sushi vandaag heerlen menukaart, sushi vandaag heerlen openingstijden, sushi vandaag maastricht, sushi heerlen, sushi vandaag afhaal, sushi vandaag heerlen prijzen
Recensies
We waren er niet naar op zoek, maar kozen toch voor het all you can eat arrangement, voor 30,- onbeperkt bestellen. En het beviel prima, doordat het allemaal kleine porties zijn, kun je heel veel van de kaart, eigenlijk een tablet, proberen. Het begon niet helemaal vlekkeloos, na een kwartier was er nog niemand aan onze tafel geweest. Toen de manager dat ontdekte, volgden er duizend excuses en een gratis drankje van de zaak, wat ons betreft netjes genoeg. Mijn tafel genoten, echte visliefhebbers, vonden alles even heerlijk. Ik als vleeseter heb er ook heerlijk gegeten maar proefde toch aan de sushi met vlees, een lichte zoute zee smaak. De vleesgerechten waren heerlijk. Als afsluiter een crème brûlée die je zelf mag suikeren en branden, echt een aanrader! Of het de prijs van €30,- pp exclusief drank waard was? Ik denk het wel. Ps. Er zou wel iets meer neutraal licht mogen branden zodat je beter ziet wat er op tafel staat, zie foto’s.
Laat ik met het eten beginnen. Sushi was smakeloos en niet goed gerold. Sfeer is denk ik gevlucht daar, want de mensen die daar werken weten niet hoe je sfeer moet opbouwen. Personeel is naar mijn mening bang voor leidinggevenden, want die stonden daar maar te schreeuwen. Toen ik binnenkwam waren ze lekker bezig tegen elkaar. Dit was één keer en nooit meer.
Voor het eerst hier geweest om te eten. Een sfeervolle all-you-can-eat restaurant wat betreft sushi. Voordelen: sushi smaakt heerlijk, ook de warme bijgerechten. Aanrader: beefrolletjes met kaas. Nadeel: muziek was nogal aanwezig. Staat luid aan, dat maakt het praten aan tafel soms wat lastig. Verder heerlijk gegeten, zeker voor een all-you-can-eat concept!
Zaterdag 18 maart: Wij hadden gereserveerd met 5 personen. Bij binnenkomst werd er gezegd dat er een storing met het systeem was, en kregen een tafel aangewezen. Ze zouden zo bij ons komen. Na 30 minuten was er nog steeds niemand gekomen, waarop wij probeerden iemand van de bediening aan onze tafel te krijgen wat best een lastige klus was.. na 45 minuten kwam er iemand, we hebben gevraagd of we iets te drinken konden bestellen maar dit was niet mogelijk.. hij kwam met de mededeling dat we beter een ander restaurant konden zoeken, want iets te eten gingen we niet meer krijgen. Dit vonden wij een beetje raar omdat de rest van het restaurant wel gewoon drinken geserveerd kreeg
Heerlijk gegeten, vlotte bediening en een gezellig tafeltje bij het raam! Nagerechten mag je zelf pakken. Aanrader...de overheerlijke biefrolletjes met kaas, mmmmmmmm! Als we ooit weer in de buurt zijn komen we graag weer langs!
Ik ben al in vele restaurants sushi wezen eten de afgelopen jaren. Maar zo lekker en gevarieerd als hier heb ik nog niet gezien. Is beslist een aanrader.
Ik ben hier al vaker met verschillende gezelschappen gaan eten. Het is een aanrader met een groep of gezellig met z'n tweeën. Het personeel is over het algemeen erg vriendelijk en behulpzaam. Voor een all you can eat restaurant is dit goed restaurant, je mag geen top-kwaliteit sushi verwachten bij een all you can eat. Maar van de all you can eat sushi restaurants waar ik ben geweest vind ik deze het beste. Als het druk is kan je iets langer moeten wachten, maar dit is heel logisch. Het vergeten van gerechten valt hier ook heel erg mee.
Niet slecht dit All you can eat concept, maar of het echt zijn geld waard is? Voor een kleine € 26 mag je twee uur lang zoveel eten als je wilt: het eten varieert van Sushi tot gebruikelijk NL Chinees eten. Het is zeker lekker: maar na een paar rondes bestellen, begint het al minder goed te smaken. De sushi is niet slecht, echter je moet wel in je achterhoofd houden dat het geen authentieke Japanse Sushi is. Mij viel het ook tegen dat al het vlees behoorlijk veel saus heeft, dat zit vol zout en andere troep: dat mag van mij wel iets minder. Wel vind ik het systeem fijn, om te bestellen via de tablet. Op deze manier krijg je geen irritante vragen meer, of je nog wat te drinken wilt. Want uit principe bestellen wij altijd een drankje, maar daar blijft het dan ook bij. Hier bestel je simpelweg alles zelf en wordt er alleen het eten geserveerd. Wellicht een tip voor al die cafés en restaurants, die personeelstekort hebben: je klanten laten bestellen via een tablet/smartphone
All you can eat..Restaurant zag er verzorgd en netjes uit. De sushi was lekker maar mag meer smaak hebben, alles smaakte wat neutraal. Jonger personeel werd er afgesnauwd.
Heerlijk eten en wordt ook heel snel geserveerd aan tafel. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De sushi vind ik echt ontzettend lekker. Dit restaurant is zeker voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid