facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Tokio

Adres: Beekstraat 65, 6001 GH Weert
Telefoonnummer: 0495 533216
Stad: Weert
Route: Beekstraat 65
Postcode: 6001 GH


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:30
Dinsdag: 12:00 - 22:30
Woensdag: 12:00 - 22:30
Donderdag: 12:00 - 22:30
Vrijdag: 12:00 - 22:30
Zaterdag: 12:00 - 22:30
Zondag: 12:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Sushi Valkenswaard, All you can eat Weert, Sushi Sittard, Sushi Molenbeersel, Yumi Sushi, Sushi Dushi Weert gesloten, Restaurant Korenmarkt Weert, Sushi Roermond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sushi Tokio Sushi Tokio 0 meter Zeer lekker, uitgebreid gegeten. Menu all-inn is super! Indien je de wijn erbij nee...
Misshisushi Misshisushi 294 meter Lekker en uitgebreide keuze zeker voor lunch. Vriendelijke mensen
Izumi Sushi & Grill Restaurant Weert Izumi Sushi & Grill Restaurant Weert 753 meter Klein maar heel gezellig sushi en zusumi restaurant, alles wordt vers voor je bereid ...
Recensies
Niet gastvrij! Het was niet druk totaal 6 pers, op een koopavond, maar toen we na 2u32min nog een ijsje wilden waren we te laat.... vind het niet gek dat niemand meer gaat eten daar. De gastvrouw had de vloer net gedweild toen we 5 min te vroeg aan kwamen. We mochten liever niet doorlopen. eerder dweilen?Als je aan geeft dat het wc papier op is, gelooft ze je niet en gaat nog niet kijken. Enz.De gerechten hadden weinig tot geen smaak.
Helaas geen geweldige smaken. De sushi bevat te veel rijst en maar verhouding te weinig vis. De warme gerechten smaakte veelal hetzelfde door overmatig saus gebruik.
Sinds de overnamen van het restaurant is het zeer slecht geworden, Plafond is slecht geschilderd overal stof en dooden insecten in de lampen, Ga aub niet naar de wc hier. De wc hebben ze slecht afgewerkt met de vloer en zit overal roest en schimmels, vooral bij de wc borstel... Personeel is zeer onprofesioneel en praat zeer luid. Het eten zover was wel zeer goed.. Ben alleen bang voor de hygiene in de keuken. Overall ik kom hier niet meer.
Beste all you can eat restaurant van weert zie sommige reacties over nieuwe eigenaren vind juist goede verandering willen graag mening over nieuwe gerechten proberen vernieuwend teblijven en niet zoals die andere vreetschuur alleen maar zoete saus overal overheen gooien veel variatie in het eten kip terriyaki en garnalen als uitschieter en totaal niet prijzig al met al ga er zo dadelijk weer heen dus dat is wel 5***** waard !
Lang moeten wachten, deel van de bestelling kwam niet door. Systeem met QR-code werkt heel matig. Dan de rekening, prijs opgeslagen Én drank wordt nu ook aangerekend en stevig ook! Werd nergens duidelijk gemaakt. 70+ euro voor matige kwaliteit, voor 2 personen en maar twee rondes op twee uur kunnen eten.. Trek gerust zelf u conclusies.
Na lange tijd te hebben moeten wachten vanwege corona. Zijn we toen het weer mocht op 5 juni gaan eten bij sushi tokio. We kwamen er al jaren,en graag.en ook altijd lekker gegeten. Vanaf nieuwe eigenaar was had eten al wat minder.Eerste wat opviel was de grote verandering van de kaart. Eerst kon je kiezen uit eten en drinken voor 1 bedrag. Dat was er vanaf. En het was voorheen een royale bestel kaart. Maar nu leek het nog maar de helft van wat er voorheen op stond.Maargoed mag de pret niet drukken. Toen begon de ellende gewoon 3 kwartier moeten wachten op een soepje. Echt superrr slecht ging iedere ronde zo. Iedereen was aan het klagen en bleef uitkijken waar het eten bleef. En als je er wat van zei dan zeiden ze "sorry het is druk" na 2,5 uur te hebben gezeten,en 2 rondes verder waar je nog niet alles van had gehad.zijn We met honger opgestaan, nadat er 2 keer was gevraagd waar de baas was. Dat werd volledig genegeerd. we zijn opgestaan meerdere tafels met ons. En hebben uit fatsoen de helft betaald.maar dat was het dus echt niet waard. Sorry maar hier zien ze ons nooooit meer.
Lekker gegeten, vers én voor € 26,- p.p. Spa rood €2,20. Niets mis mee. Volgens mij nieuwe eigenaren. Minpuntje: men had niet tijdig de verwarming aan gezet.
Afgelopen vrijdag daar geweest. Waardeloos. Altijd zo gewend geweest dat we goede, snelle service kregen. Na 45 minuten pas drankjes gekregen, na een uur nog geen eten gehad, maar de afhaal bleef maar naar buiten gaan. Uiteindelijk met een lege maag weer vertrokken. Voorlopig even geen Tokio meer
Rondje 3 besteld, duurde lang 30 min voordat deze kwam. Dit aangegeven bij de bediening. Toen uiteindelijk dan toch het eten op tafel werd gezet werd er verteld dat we hierna niets meer konden bestellen want onze tijd was om?? Aangegeven dat we nogal lang hadden moeten wachten dus dat wij daar weinig aan konden doen, was de verklaring dat t zo lang had geduurd omdat de keuken even eten was??? Ik begrijp dat de koks ook moeten eten, maar dit sloeg echt nergens op!
Het was erg lekker, heel vriendelijk personeel! Eigenaren komen uit China, hebben eerst in Leeuwarden gewoond, maar hebben nu een zaak in Weert. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid