facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Time Amersfoort

Sushi Time Amersfoort

Info

Sushi Time Amersfoort - De Lekkerste Sushi van Amersfoort!
Elke dag verse Sushi, sashimi, yakitori enz! heerlijk voor thuis of op kantoor!

Geschiedenis

Openingstijden:
Maandag 15:00 - 20:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 14:00 - 20:00 uur
Zaterdag 12:00 - 20:00 uur
Zondag 15:00 - 20:00 uur
Bezorgingen: maandag t/m zondag van 17:00 - 20:00 uur

Adres: Leusderweg 222, 3817KG Amersfoort
Telefoonnummer: 0337522877
Stad: Amersfoort
Route: Leusderweg 222
Postcode: 3817KG



op zoek naar gerelateerd: Sushi Amersfoort, Sushi Time Aalsmeer, Sushi Time woensdag, Sushi Time Amstelveen, Sushi Time Amsterdam, Sushi Time Nieuwegein, Sushi Time rotterdam, Sushi Leusderweg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mister Sushi Amersfoort Mister Sushi Amersfoort 1 km Medewerkers zijn onder werktijd live op TikTok, schelden continue met k*nker, houden ...
Shabu Shabu Shabu Shabu 1 km Heerlijk gegeten. Hadden niet gereserveerd maar toch nog plek. Snelle service, heerli...
Wok Het Oosten - Amersfoort Wok Het Oosten - Amersfoort 1 km Vanavond hebben wij hier met zijn 8en gegeten en het is ons erg tegengevallen. Jaren ...
Sushi Koi Amersfoort Sushi Koi Amersfoort 1 km Sushi Koi Amersfoort, een Aziatisch Sushi & Grill restaurant in Amersfoort. Ook beken...
Sushi Today Amersfoort Sushi Today Amersfoort 2 km Na een hele tijd hier weer geweest. Het begint steeds meer op een vreetschuur te lijk...
Feefa Feefa 5 km Wat héérlijk om hier weer te mogen eten! We zijn weer met erg veel liefde ontvangen t...
A1-Plaza A1-Plaza 6 km Dit is de officiële A1-Plaza Facebook Pagina. Hier vindt je de laatste nieuwtjes, int...
Recensies
Totaal geen goeie sushi. Hoewel de medewerkster ontzettend aardig was, was de sushi echt slecht van kwaliteit. Rijst had geen smaak, zalm kwam uit het pakje van de albert heijn en de zeewier smaakte alsof er kinderlijm inzat. Het enige lekkere was het komkommerrolletje en de frituur…. Voor 100 euro besteld het zag er mooi uit, maar was simpelweg niet lekker. Als mensen dit de beste sushi noemen houd ik mijn hart vast wat ze hiervoor hebben gegeten.
Droge en erg vaste rijst, de basis van sushi is de rijst, dus als die niet goed is... teleurstellend In reactie op de eigenaar: mijn vriendin had de sushi voor ons gehaald, vandaar dat u mijn naam niet herkend. Helaas gaat het dus wel om uw restaurant. Als ik u was zou ik de rijst en degene die hem heeft gekookt? eens testen, misschien was het een incident en is deze normaliter beter en minder droog en vast?
We hadden om 17;30 besteld en de bestelling zou er na 45 minuten zijn. Om 7 uur heb ik gebeld waar de bestelling bleef. De bestelling zou er binnen 5 minuten zijn zo werd mij verzekerd. Om kwart voor 8 heb ik meerdere keren geprobeerd te bellen, maar toen namen ze niet meer op. Rond 8 uur kwam ons eten pas... Onze ervaring was dus zeer slecht.
Altijd de beste sushi tent van Amersfoort geweest. Helaas is er niet veel meer van over. Ook word er op emails hierover niet gereageerd. Slechte zaak.
Ik herken de slechte reviews totaal NIET! Een van de beste en meest verse sushi zaken in Amersfoort! Ja een beetje aan de prijzige kant - maar alles is supervers/mals/smaakvol. Ik ben zelf aardig kieskeurig wat betreft hygiene en heb hier nooit iets gezien wat niet hoorde of niet netjes was! Ik voeg een fotootje bij - dat was via afhalen met TooGoodToGo! Zoals je kunt zien - zeker niet teleurstellend!
Onverwacht bezoek gekregen. Wijn was er in overvloed. En daar hoort natuurlijk een lekker hapje bij. Ik ben vrienelijk geholpen en er is snel gewerkt om deze hapjes klaar te maken bedankt Sushi Tim het was weer heerlijk.
Laatste keer dat wij sushi bestelden bij sushi time, sushi 45 minuten te laat. Moesten 5 euro bezorgkosten betalen aan de deur, terwijl op de bon en in de mail 2,5 euro bezorgkosten staat. Wij hadden gewoon 2,5 euro betaald, na 10 minuten kwam bezorger terug om de andere 2,5 euro ook op te halen anders ging het van zijn salaris af. Sushi was niet lekker, smaakte nergens naar.
Erg lekkere sushi. Vers bereid en was op tijd klaar. Personeel was vriendelijk!Aanbevolen gerechtenSushi
Iedere keer weer een top ervaring. Vers gemaakt en vooral de service, de oprechte vriendelijkheid van de eigenaar en zijn collega's! Klantvriendelijkheid die je niet vaak ziet in de horeca / retail, echt fijn.
De bestelling viel erg tegen. Het zou 40 minuten duren en ze stonden binnen 10 minuten aan de deur. Garnalen die op de rijst horen lagen los in de doos. De inhoud was erg koud, bijna bevroren en de bovenkant van het rijst gedeelte zag er niet uit. Alsof de sushi al dagen oud was. Voor de prijs die wij betaald hebben is het schandalig wat er geleverd wordt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid