facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Service Hellevoetsluis

Sushi Service Hellevoetsluis

Info

Sushi Service Hellevoetsluis bezorgd dagverse Sushi en Sashimi en diverse warme gerechten uit de Japanse keuken in Hellevoetsluis, Brielle, Rockanje en Oostvoorne, bij u aan huis of bedrijf.

Geschiedenis

Wij bieden een groot assortiment sushi, sashimi en warme Japanse gerechten. Je kunt onze dagverse sushi, sashimi en warme Japanse gerechten online bestellen of telefonisch en het door ons laten bezorgen of komen afhalen.

Bij Sushi Service Hellevoetsluis kunt u op verschillende manieren bestellen. U kunt bij ons bestellen via onze APP, website of telefonisch.
In onze APP en website kunt u betalen via iDEAL.

Voor afhalen raden wij aan om vooruit te bestellen zodat u niet hoeft te wachten.
Bij afhalen is het mogelijk om te pinnen.



"Wij bieden een groot assortiment dagverse sushi, sashimi en warme Japanse gerechten.Sushi bestellen kan gemakkelijk online via onze website of telefonisch.Via onze website kunt u betalen via iDEAL.Sushi bezorgen wij van dinsdag t/m zondag. Sushi afhalen is bij ons ook mogelijk.Wij leveren service en kwaliteit! Wij werken met dagverse producten, waardoor je ook thuis kunt genieten van onze heerlijke gerechten.Zowel de smaak van de producten als de kwaliteit van onze ingrediënten is belangrijk en staat bij ons hoog in het vaandel. Elke dag worden de gerechten klaargemaakt met vers geleverde producten.Eten bestellen is gemakkelijk en snel en wordt bij u thuisbezorgd"
Adres: kanaalweg o.z. 134, 3224 AD Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181 - 33 77 70
Stad: Hellevoetsluis
Route: kanaalweg o.z. 134
Postcode: 3224 AD



op zoek naar gerelateerd: Sushi Hellevoetsluis, I Love Sushi Hellevoetsluis, Sushi Hellevoetsluis rijksstraatweg, Sushi bestellen, Sushi Brielle, SushiPoint Hellevoetsluis, Sushi Service Hellevoetsluis kortingscode, Sushi bestellen Stellendam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Catering Service Hellevoetsluis Catering Service Hellevoetsluis 0 meter Goede en snelle service. Lekkere hapjes en fijn personeel.
De Lunch Express De Lunch Express 680 meter
Nicky's Food & Drinks Catering Trailer Nicky's Food & Drinks Catering Trailer 979 meter Onze foodtrailer is in diverse settings te krijgen van Cocktails tot een compleet ver...
Baron's Smoking BBQ Baron's Smoking BBQ 1 km Our passion for BBQ, love to BBQ on our own way with the Grill Guru Large ,Weber perf...
AnQuizine AnQuizine 1 km Zeer vriendelijk te woord gestaan en goed advies gekregen. Heerlijk genoten van het B...
Hoekstra Broodjes Expres Hoekstra Broodjes Expres 1 km Een zeer goede cateraar met een goede kwaliteit produkten
ONS Homemade ONS Homemade 2 km Super leuke bediening, over heerlijke taartjes en lekker koffie!
Recensies
De smaak is prima van de sushi in de taart, maar de prijs/hoeveelheid is niet passend. Onderop zit een schijf met rijst met paarse kruiden.. Waar je dat dan precies mee op moet eten werd ons niet duidelijk. 200.sushi taart suggereert icm met de van te voren bestellen dat de hoeveelheid wat groter is. Bij teruglezen wordt het inderdaad duidelijk dat het gaat om 28 basic sushi's voor een exclusieve prijs. Geen aanrader dus, zeker niet voor een feestje na corona regels en dus meer dan 2 gasten
Na vele malen goede sushi te hebben besteld, ging het deze keer echt goed mis. De sushi was besteld voor 2 personen. We hadden een mix van verschillende soorten. Alle twee personen, die de sushi hadden gegeten zijn erg ziek geworden na het eten. Maag helemaal overhoop. Een vermoeden is dat de sushi echt niet goed meer was. Spijtig om te zeggen , maar 2 personen met een serieus maagprobleem kan geen toeval zijn.
Slechte prijskwaliteit verhouding en zwaar onbeschoft te woord gestaan nadat wij hierover wilden informeren of eigenlijk niet te woord gestaan want de hoorn werd er omgegooid waarna niet meer werd opgenomen. Bedank, voor een onvergetelijke kerst in negatieve zin.
Erg goede kwaliteit. Proef ook de warme gerechten eens. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Netjes verpakt en opgemaakt. Aanrader!
Alles vers, lekkere gerechten en veel eten!Super geregeld en in een mooie bak geleverd. Eerste keer maar zeker niet de laatste keer!
Slechte ervaring met het eten, slechte ervaring met John Sonneveld van Sushi Service Hellevoetsluis. Een bestelling opgehaald van 165€, erg lang moeten wachten. Uiteindelijk het eten ontvangen. In de avond zeer vervelende maag klachten gehad. Alle 4 de personen hebben de zelfde negatieve ervaring gehad. Na het melden is er niks mee gedaan. Voor ons een afrader!
Sushi service bezorgd super lekkere sushi. Je kan ook wensen opgeven die je lekker vindt en dan maken ze een sushi die niet op de kaart staat. De sushi is vers en is in ons geval snel bezorgd . Nooit lang hoeven wachten. Een echte aanrader . Voor de vegetariër is er ook genoeg. Misschien is het een idee om er wat extra bij te kunnen serveren zoals bijvoorbeeld stokbrood met..... of salades maar dat is pp verschillend
Hele slechte sushi , weinig smaak , laffe kleuren, en slechte ingrediënten.. we waren met 10 meiden niemand vond het lekker.. heel jammer.. dit is geen sushi maar smakeloze rijst rollen..
Heerlijke sushi van verse producten! De ruime keuze en goede smaak maakt het eten van deze sushi een beleving op zich. Na het bestellen werd de sushi snel bezorgd door zeer vriendelijk personeel. Echt een aanrader!
Vandaag voor de 1e keer wezen halen. Zeer goed bevallen. Fijn dat je van te voren kunt bestellen, was er iets voor de afgesproken tijd, maar stond al voor ons klaar. Prima service en zeker voor herhaling vatbaar. Ff een stukje rijden, maar is het zeker waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid