facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Rouz

Sushi Rouz
"Take-away & Delivery"
Adres: prins Hendrikkade 18, 8601CB Sneek
Telefoonnummer: 0515-756803
Stad: Sneek
Route: prins Hendrikkade 18
Postcode: 8601CB


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 21:00
Dinsdag: 14:00 - 21:00
Woensdag: 14:00 - 21:00
Donderdag: 14:00 - 21:00
Vrijdag: 14:00 - 21:00
Zaterdag: 14:00 - 21:00
Zondag: 14:00 - 21:00

Recensies
Ontzettend jammer dat de kwaliteit steeds minder wordt. Na de laatste paar keren besteld te hebben, merk je echt dat het niet meer is zoals het was. Vandaag een sushi box besteld, poke bowl en edamame boontjes.. maar alles was echt kwalitatief slecht. De meeste sushi stonk ook letterlijk naar vis en dat hadden we voorheen nooit. Dit was voor ons de laatste keer.
Ik eet al jaren lang elke dag sushi, dus ik weet goed de onderscheidt te maken tussen goede kwalitatieve sushi, en de mindere categorie. Deze sushi tent behoort tot de lagere categorie helaas!
Net netjes gebeld dat de bestelling iets later kwam en dat ze wat extra's bij de bestelling hebben gedaan. Echt super service. En hele lekker sushi, echt een aanrader!
Lekker Sushi voor de juiste prijs. Heel vriendelijke personeels die mij graag willen helpen. Helemaal top!!Eten: 5/5
Alles is in orde. Schoon en smakelijk. Gratis parkeren is een groot pluspunt.
Zoals op de kaart beschreven, zo krijg je de sushi niet thuis afgeleverd. Bv de maki krab zonder mayonaise en sesam.. sushi kwalitatief niet bijzonder.. wel op tijd bezorgd..
Sushi online besteld via de eigen website. Dat verliep allemaal gesmeerd. Toen de bestelling arriveerde bleek er echter toch wat te ontbreken, even contact gezocht. Het ontbrekende gerecht is hierna netjes later nog afgeleverd. Smaakte allemaal prima! Fijn dat we op deze manier toch nog kunnen genieten van dit soort gerechten.
We hebben erg lekker gegeten. Het was keurig verpakt en op tijd bezorgd. Ook ideaal dat je makkelijk via de eigen website kunt bestellen en laten bezorgen. Wij vinden het echt een aanrader
Heel erg lekker! Genoten van de kakelverse sushi. We kregen heel netjes een belletje dat ze iets later zouden zijn. Wel zelf even sojasaus ed erbij bestellen.
eten bestelt op thuisbezorgd, kwam redelijk snel aan en prijs kwaliteit is het eten prima, enige nadeel dat de chili saus bakje opend was gegaan en alles onder de chili saus zat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid