facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Place Wijchen

Sushi Place Wijchen
Adres: Touwslagersbaan 11B, 6602 AH Wijchen, Nederland
Telefoonnummer: 024 844 2947
Staat: Gelderland
District: Wijchen
Stad: Wijchen
Route: Touwslagersbaan
Huisnummer: 11B
Postcode: 6602 AH


Openingstijden

maandag: 13:00–20:30
dinsdag: 13:00–20:30
woensdag: 13:00–20:30
donderdag: 13:00–20:30
vrijdag: 13:00–21:00
zaterdag: 13:00–21:00
zondag: 13:00–21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Het Broertje Restaurant Het Broertje 91 meter Goede gerechtjestapas vorm.nAlleen had wat warmer gekund.nLeuke sfeer in zaak.
Zaal 4 Zaal 4 108 meter Ik heb hier gegeten met mijn partner en haar moeder.nnHet eten was ontzettend lekker,...
Restaurant Sterrebosch Restaurant Sterrebosch 152 meter Vandaag kwamen wij even snel lunchen. Super aardige jongeman die ons bediende en het ...
Lieve Sophie Lieve Sophie 189 meter We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaar.nAllereerst, er hangt een hele rustg...
Thuis bij Fien Thuis bij Fien 192 meter Geluncht op het terras.nSnelle service, drinken en eten stond snel op tafel en het ...
Recensies
Lekkere inventieve sushi. Heel veel keuze. Ik bestel alleen niet vaak omdat de arme bezorgers bijna een half uur moeten fietsen naar mijn huis. Toch word het eten netjes en snel geleverd.
Hele lekker sushi en een super service! Ook zeker geen lange bezorgtijden. Wij bestellen er graag en zullen dat nog zeker veel vaker doen.
Ze hebben veel keus uit verschillende boxen en de sushi is vers en erg lekker. Het is ideaal dat je zowel kan laten bezorgen als zelf afhalen. De bediening is vriendelijk. Ik had 17:30 uur opgegeven als afhaaltijd, maar was er zelf 10 minuten te vroeg. De box stond al klaar voor me dus, top!
Echt al 20x pokebowl crunchy chicken gegeten - als het niet vaker is - blijft echt heel erg lekker. Ruimschoots een van de lekkerste pokebowls die ik heb gegeten in mijn leven. Sushi is hier ook erg goed. Op de zondag optijd bestellen, dan is het wat drukker en kan je soms wat langer moeten wachten op je bestelling.
Vanavond voor eerste keer Sushi hier besteld.nBinnen korte tijd bezorgd. Mooi verpakt en een lust voor het oog.nHeerlijk gegeten en supervers. Voor herhaling vatbaar.nAanwinst voor Wijchen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid