facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Omakase

Sushi Omakase

Info

Sushi Omakase gelooft dat de combinatie versheid, vakmanschap en kwaliteit garant staat voor (h)eerlijke sushi. En dat voor een schappelijke prijs!



"Versheid, vakmanschap en kwaliteit. 3 belangrijke eigenschappen die we hoog in het vaandel houden. In een rijk sushi landschap proberen wij toch een unieke eigen identiteit aan te nemen met een concept welke uniek is in ‘t Gooi. Creëer een eigen persoonlijke roll door de keuze uit 7 verschillende Inside-Outs rolls in combinatie met 1 van de 12! verschillende toppings: 84 mogelijke combinaties!"
Adres:
Telefoonnummer: 0357370844
Stad: Huizen



op zoek naar gerelateerd: Sushi Huizen Achterbaan, I Love Sushi Huizen, Sushi Restaurant Huizen, SushiPoint Huizen, Sushi For You, Omakase betekenis, Omakase Nederland, Thuisbezorgd Huizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goya Sushi & Grill Goya Sushi & Grill 483 meter Sushi & Grill restaurant - All you can eat in Huizen
Japans restaurant Hokkaido Japans restaurant Hokkaido 2 km Tot onze verrassing een heerlijk Sushi cq Japans restaurantje Super lieve bediening m...
I Love Sushi Holland I Love Sushi Holland 2 km Net twee pokébowls teriyaki gekocht. 1 kleine en een grote. Veel te duur voor wat je ...
Recensies
Meer dan een uur moeten wachten op een kleine sushi bestelling. Wanneer ik bel geven ze aan dat ze het druk hebben en dat de bezorger toevallig nu onderweg is. Inmiddels 1,5 uur moeten wachten. Als ik van te voren had geweten dat ik zo lang had moeten wachten had ik er niet besteld. Echt jammer dat ze niet eens excuses aanbieden.
Over het algemeen hele lekkere sushi en prima service. Niet zo fijn alleen om een haar in je eten aan te treffen bij de laatste bestelling, in verband met de hygiëne…Graag hier extra op letten, met name nu.
18.00 bezorgen aangeklikt maar was ophalen om 18.45 wordt gebeld om 18.58 waar ik bleef. Alsnog bezorgen met extra kosten alleen krijg wel de bestelling die ruim 45 min.oud is geleverd,dus toppings pap en lauwwarme items koud en taai.Nog gebeld voor klacht maar eigen schuld dikke bult mentaliteit,dus niet zorgdragen voor kwaliteit product.Geld is belangrijker dan kwaliteit en tevreden consument.In historie hadden ze ook kunnen zien dat we nooit ophalen maar gewoon weten dat je een slecht product levert is slecht voor je imago.
Hier niet bestellen als je coeliakie hebt. Staat wel glutenvrij op het menu maar is het niet. Slechte service. Had van te voren gebeld dat ik mijn glutenvrije sushi apart in een doosje wilde, vanwege coeliakie. Het mag absoluut niet in aanraking komen met gluten. Toen ik daar aan kwam om het op te halen word me pas verteld dat het "gluten arm" is ipv glutenvrij. Had ze me ook aan de telefoon mogen vertellen toen ik de bestelling deed. Werd er een beetje mee overdonderd en ze kwam niet met een oplossing, maar keek me alleen maar aan en zei "sorry, had ik inderdaad moeten doen". Ze wilde er nog wel wat bij doen, zodat ik in ieder geval iets had. Maar dat vervangt natuurlijk niet mijn hele avondeten. Dit had ik gewoon niet hoeven aan te nemen en voor te betalen. Dit had ze me van te voren moeten melden toen ik haar sprak. Ze leken allemaal totaal geen idee te hebben dat mensen hier echt ziek van kunnen worden en dat het niet alleen maar een hype is om geen gluten in je eten te willen. Kan me voorstellen dat niet iedereen weet wat coeliakie is, maar als je in de keuken werkt moet dat wel.
Inderdaad heel schoon De sushi is meestal heel goed zonder meer. Vandaag sushi gehaald. De helft was heerlijk maar ik twijfelde want ik vondt een rol niet zo zuiver smaken. Dus ik belde even naar de zaak .ik werd erg onbeschoft en kort af te woord gestaan. Door die stomme onvriendelijk onkundige Belg De andere mensen zijn altijd vriendelijk maar die nare vervelende Belg die bakt er niks van.
Openingstijden zijn niet betrouwbaar. Half 7, nu al geen bestellingen nemen ze aan.
Heerlijke sushi met bijzonder goede en verse ingrediënten. Ruime keuze en lekkere specials. Duurt wel echt lang altijd.Eten: 4/5
Heerlijke sushi, bij bezorgen op een goede temperatuur geleverd. Kan zich wat ons betreft meten aan de veel duurdere sushi & sashimi van the red sun!
Briljant lekkere sushi Mooie combinaties. Van te voren te bestellen via eigen website. Goed gemaakt met zicht op de bereiding bij afhalen. Helaas geen softshell krab.
2 uur moeten wachten. Eten werd aangeboden, dat was netjes, maar het was voor een verjaardag. Vrij zuur. Eten was goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid