facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Next

Info

Hét nieuwe sushi- en grillrestaurant van Apeldoorn. Opening in december 2018n



"Hét nieuwe sushi- en grillrestaurant van Apeldoorn met een lopende band en 160 verschillende gerechten! All you can eat, centrum apeldoorn, Nieuwstraat, onbeperkt, sushiband, sushi, grill."
Adres: Nieuwstraat 70-72, 7311 BT Apeldoorn
Stad: Apeldoorn
Route: Nieuwstraat 70-72
Postcode: 7311 BT


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 23:00
Vrijdag: 17:00 - 23:00
Zaterdag: 17:00 - 23:00
Zondag: 16:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poké - poké Poké - poké 99 meter Heerlijke pokebowl, sushi & garnalen.
YuMe Sushi & Grill YuMe Sushi & Grill 119 meter Vertaald door Google Ik heb meerdere malen besteld, en ik vond het erg goed. Door nad...
YuMe YuMe 119 meter Prima sushi en grill restaurant waar je heerlijk kan eten. Het eten is van goede kwal...
YuMe YuMe 119 meter Prima sushi en grill restaurant waar je heerlijk kan eten. Het eten is van goede kwal...
Bento Box Asian Fusion & Luxe Sushi Apeldoorn Bento Box Asian Fusion & Luxe Sushi Apeldoor... 278 meter BENTO is dé top in Asian Fusion en lSushi's (óók take-out & delivery). BENTO staat v...
Shabu To Go Shabu To Go 417 meter Ik denk dat dit één van de mooiere restaurants van Shabu Shabu is. Het eten was goed ...
Shabu Shabu Apeldoorn Shabu Shabu Apeldoorn 417 meter Ik denk dat dit één van de mooiere restaurants van Shabu Shabu is. Het eten was goed ...
Shabu Shabu Apeldoorn Shabu Shabu Apeldoorn 438 meter Eigenlijk 4 1/2. Geen 5 sterren want de Tournedos was taai. Dat is extra sneu omdat...
Sakura Sushibar Sakura Sushibar 4 km Na een lange tijd en diverse mailtjes met korting toch maar weer wat bij jullie beste...
Yayami Sushi Yayami Sushi 4 km Het eten is erg lekker, ook snel en warm aangekomen, vriendelijke bezorger! Zeker een...
Recensies
Heerlijk gegeten, zeer smakelijk, vriendelijke bediening, de keuze via de tablet ijs zeer duidelijk dmv foto's echt geweldig.
Vanavond gegeten bij SushiNext, na veel berichten op Facebook waren de verwachtingen zeer hoog. We kregen een tafel bij de deur, waar het erg tochtte. Op Facebook en van de foto's lijkt het een mooi restaurant maar de afwerking van binnen voldoet echt niet aan dit beeld. Er hangt geen sfeer, en hoewel de bediening wel haar best doet was het gewoon niet goed genoeg. De kaart lijkt bijzonder maar de gerechten worden niet consequent uitgeserveerd. Sushi donut die op het plaatje veel meer toppings heeft dan we kregen, garnalenrol die de ene keer met saus werd gebracht en daarna een aantal keren zonder En als de gast wel weet wat er op tafel gezet wordt en het personeel niet wordt het wel een beetje lachwekkend. Meerdere dingen vergeten en de tweede ronde bijna 40 minuten op het eten gewacht. De oplossing van het bedienend personeel was dat we een aantal extra gerechten op tafel kregen en dat was echt lief bedoeld, maar er was geen redden meer aan. Het eten was niet vies maar ook zeker niet lekker. Al met al een gezellige avond gehad met elkaar maar de volgende keer gaan we niet meer hier naar binnen. Wij snappen ook heus wel dat jullie nog in de beginfase zitten en dat niet alles perfect gaat maar het was op dit moment echt niet goed genoeg.
Sinds de beginfase al een aantal keer bij Sushi Next gegeten. In de beginfase kwam de eigenaar langs elke tafel die afrekende om te vragen of de gast nog verbeterpunten had, dit vond ik een erg mooie en persoonlijke ervaring. Nu is het restaurant een tijdje open en kan ik zeggen dat dit mijn favoriete restaurant is geworden. Normaal ben ik het niet zo van het schrijven van reviews, maar voor Sushi Next is dit de moeite meer dan waard. De bediening is erg vriendelijk en doen er alles aan om de gast een geweldige avond te bezorgen. Bij de sushi zelf proef je dat de vis van een goede kwaliteit is en dat de keuken precies weten wat ze doen. Ook het grill-menu is uitstekend, diverse warme gerechten die stuk voor stuk heerlijk smaken. Al met al is Sushi Next een top restaurant. Het heerlijke eten en de prachtige moderne inrichting maken het een beleving om hier te eten. Een echte aanwinst voor de Apeldoornse binnenstad!
De menukaart op de website van Sushi Next ziet er veelbelovend uit. De hoge verwachtingen zakten na de eerste ronde al ver naar beneden. De sushi is droog en smakeloos, de warme gerechten taai vlees of te lang gefrituurd. Kortom: kwalitatief zeer beneden de maat en voor all-you-can-eat sushi is die al niet hoog. Wat ik erg vervelend vind is dat er voor een van de meest populaire sushi inside out met gefrituurde garnaal en avocado 50 cent bijbetaald moet worden. Terwijl dat voor de roll met gefrituurde garnaal en rauwe tonijn of krab niet hoeft terwijl die, zo lijkt mij, toch even duur of duurder zijn qua inkoop. Ik kreeg het idee dat ze op die manier nog wat extra willen verdienen op het populairste gerecht van de kaart. Verder waren er een aantal gerechten niet op voorraad. De bediening wordt niet erg goed opgeleid, is ongeinteresseerd en niet kundig. Smijten alles maar op tafel. Komen telkens verkeerde gerechten brengen etc. Hier zal ik niet nogmaals te vinden zijn.
Lekker warme gerechten. Als ze komen. Verder is sushi niet bijzonder en iets te groot naar mijn mening. Restaurant zelf straalt een nacht club sfeer uit echt afschuwelijk. Er is maar 1 mannen wc en 3 vrouwen wc's. Wachttijden zijn ongelofelijk lang en je bent beter af bij Shabu Shabu of Yume.
Er was weinig keus, vooral bij de warme gerechten. Er stonden dingen op als een bord gebakken zalm met groente, maar de groente zat er niet bij en de zalm was 1 hap. Verder hebben we verschillende gerechten niet gekregen. De sushi was wel lekker, maar het smaakt niet zo lekker als bij shabu shabu of yume. De porties waren heel klein.
Een tijdje geleden hier gegeten. Er zijn betere in Apeldoorn. Kwaliteit was niet goed. Duurde erg lang voordat de gerechten kwamen. Een drankje ook is ook erg aan de prijs. Ze adverteren met een flesje en je krijgt een glas. Ze adverteren met 3 stuks sushi en je krijgt er 1. Al met al niet de moeite waard om terug te komen.
Voor het eerst hier geweest met een gezelschap van 4 personen. De kaart vonden we niet heel uitgebreid en er misten naar ons idee wat variatie in de warme gerechten. Helaas waren een aantal gerechten niet te bestellen wat we erg jammer vonden en was niet alles even goed op smaak. De bediening daarentegen was erg aardig en vroeg ons de hele avond door of alles naar wens was. We hebben onze feedback doorgegeven en dit ook medegedeeld aan de leidinggevende. Ze was erg schappelijk, nam onze teleurstelling serieus en was coulant naar ons toe. Oké eten voor een prima prijs openingsaanbieding maar niet 100% naar mijn smaak als sushi liefhebber.
Het duurde lang voordat het eten kwam. Sushi slecht gerolt, viel uit elkaar. En drinken is aardig duur. Zou er niet zo snel weer heen gaan. Het eten kwam allemaal tegelijk. Daardoor duurt het lang. Ik heb persoonlijk liever dat de gerechtjes een voor een komen.
Zeer mooi interieur. Absoluut de mooiste sushi restaurant van Apeldoorn. Natuurlijk gaat het om het eten. Eten is meer dan goed, echt een Japanse ervaring. Kan ik weten als Nippon bezoeker Snelle service, fijn personeel met oog voor de gasten. Alleen sushi rolls moeten wel in 4 of 8 stukjes geserveerd worden. Dat werd niet altijd gedaan. Wellicht een verbeter punt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid