facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi MFort

Sushi MFort

Info

Welkom bij Sushi MFort, een nieuw a "la carte diner" restaurant, waar het ook mogelijk is om af e halen. Het is mogelijk te pinnen.

Adres: Om 't Wedde 12, 3417HH Montfoort
Telefoonnummer: 0614801028
Stad: Montfoort
Route: Om 't Wedde 12
Postcode: 3417HH



op zoek naar gerelateerd: Goya Nieuwegein, Bezorgen Montfoort, Eten Montfoort, Griek Montfoort, Sushi Nieuwegein bezorgen, Sushi city plaza, Goya sushi afhalen, Sushi Nieuwstraat
Recensies
Heerlijk, verse sushi. Wij hadden een afspraak om naar het theater te gaan en ze zijn voor ons eerder begonnen, wat heel attend was. Mijn moeder eet glutenvrij en dat stond overal netjes op, wat ze wel en niet mocht eten. Ook handig dat je via WhatsApp kan bestellen!
Nadat we uit den haag kwamen wilden we nog wat eten. Liefst sushi. Ik heb nog nooit zulke lekkere en verse sushi gegeten. Complimenten aan de chef. Ik kom zeker terug!!!
Sushi blijft lekker. Ook hier goede kwaliteit sushi.
Nu al 4x hier afgehaald en elke keer zeer goede kwaliteit van sushi.
Beste sushi in Nederland! Ik ben bereid om 1 uur te rijden om hier sushi te eten! Het is geen straf om iets langer op mijn eten te moeten wachten omdat alles vers wordt bereid. De zeer aardige eigenaren kiezen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en dat is te proeven. Ga zo door!
Gister weer eens Sushi gegeten bij Sushi MFort. In een straal van 40 kilometer is er echt geen betere sushi te vinden. Kleinschalig familierestaurant met voor ieder wat wils; of je nu van vlees en vis houdt of vegetarisch bent. Geduldig en sympathiek personeel. Een aanrader als je in die straal van 40 kilometer zit en van sushi houdt!
Al een paar keer afgehaald en was zeer goed. Mijn vrouw is echt sushi fan en vind deze sushi de lekkerste die ze in Nederland tot nu toe heeft geproefd.
Wat een heerlijke sushi, veel smaak en lekker vers. Na een miscommunicatie over de crispy maki was met krab i.p.v. vegetarisch een heerlijk alternatief gekregen. Wij komen zeker nog eens terug bij Mfort....
Ik heb al ongeveer 10 keer besteld en elke keer weer vind ik het de lekkerste en meest verse sushi die ik ooit heb gegeten!
Super lekker, ik kwam op zaterdag. Eten was heerlijk, vooral eten van de bakplaat genomen, die vond ik namelijk het lekkerst. Ik stel voor om de chef die achter de bakplaat staat een loonsverhoging te geven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid