facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Meester

Info

Sushiworkshop, Sushicursus,sushi maken

Adres: Van Reenenpark 39A, 3862CB Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: +31332003085
Stad: Nijkerk
Route: Van Reenenpark 39A
Postcode: 3862CB



op zoek naar gerelateerd: Sushi workshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lavabos Lavabos 963 meter Fijne winkel met zeer vriendelijk personeel. Ik werd erg goed geholpen door Vornelis ...
Bunzlau Castle Bunzlau Castle 1 km Super service! En ook nog eens heel blij met de producten. Top!
Recensies
Bedrijf reageerd niet meer sinds corona... Ik ben bang dat wij ons geld kwijt zijn.
Ik heb 29-12-2019 de basis sushi workshop gedaan in Oosterhout. Het was een zeer leerzame leuke cursus en interessant of je nou een leek bent of al interesse hebt in de kunst van het sushi maken. Na deze cursus is het rollen van een maki rol een makkie.
Vandaag de sushi workshop gedaan in Den Haag met mijn moeder. Alles was super goed geregeld en voorbereid. Ook duidelijke uitleg gekregen en iedereen wordt geholpen. Heel veel geleerd van deze workshop en een leuke ervaring. Zeker een aanrader!
Super leuke avond gehad! Je leert verschillende soorten sushi maken met verse exotische ingrediënten en begeleiding van een echte sushiexpert en -liefhebber. Relaxte sfeer, gezellige setting. De sushi die je maakt mag je zelf opeten en aan het einde van de dag mee naar huis nemen. Echt een aanrader.
Echte aanrader. Top avond gehad en veel geleerd
Erg leerzame workshop! Niet moeilijk want Seme is geduldig en legt alles heel erg duidelijk uit. Je krijgt ook genoeg tijd om de technieken je eigen te maken. Heel belangrijk ook... de workshop was hartstikke gezellig en Seme beschikt over genoeg humor om er een ontspannen en gezellig boel van te maken. Een aanrader dus!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid