facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Koi Utrecht

Sushi Koi Utrecht

Info

Sushi Koi Utrecht, een Aziatisch Sushi & Grill restaurant in Utrecht. Ook bekend in Tilburg, Amersfoort en Arnhem.



"All u can eat sushi Restaurant"
Adres: Domplein 2, 3512 JC Utrecht (stad)
Telefoonnummer: +31302001172
Stad: Utrecht
Route: Domplein 2
Postcode: 3512 JC



op zoek naar gerelateerd: Sushi Koi Prijzen, Sushi Utrecht, Sushi Koi Menu, Sushi Koi Amersfoort Menu, Beste all you can eat sushi Utrecht, Sushi Utrecht Hoog Catharijne, Sushi Koi Arnhem, Sushi Koi Tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shabu To Go Shabu To Go 626 meter Ik ben normaal echt niet zo moeilijk met eten, maar dit eten was écht niet lekker. He...
Itoshii Osaka Itoshii Osaka 720 meter Lekkerste Sushi zeker 5 steren waard. Super lieve eigenaar en personeel.
Restaurant IXI Restaurant IXI 1 km Heerlijke en mooie sushi! Wel koud als je bij de airco zit maar met n jas over je bee...
Sushi Today Utrecht Sushi Today Utrecht 2 km Ik kom hier al jaren. Supervriendelijk personeel, leuke ambiance en lekker eten. Als ...
Shabu To Go Shabu To Go 4 km Ik ben normaal echt niet zo moeilijk met eten, maar dit eten was écht niet lekker. He...
Shabu to go Leidsche Rijn Shabu to go Leidsche Rijn 4 km In het begin was het goed. Nu hebben ze het druk en gaat het ten koste van de kwalite...
Fusion2Go Fusion2Go 5 km De lekkerste sushi in leidsche rijn! Zo vers krijg je het nergens en die versheid pro...
Takumi Takumi 7 km
All you can eat rest.TAKUMI All you can eat rest.TAKUMI 7 km Welkom bij A.Y.C.E.restaurant Takumi
Recensies
Een van de beste sushi restaurants waar ik in Nederland ooit heb gegeten. De service was ruim voldoende, de ambiance was uitstekend en het eten was voortreffelijk. Wat het extra speciaal maakte voor mij, was dat de zalmsashimi en dessert ook bij de prijs is inbegrepen. Hier heb ik dan ook heerlijk gebruik van gemaakt. Zeker een aanrader om hier te komen eten! Ik kom gauw weer langs!
Goede diversiteit aan gerechten. Lekker eten. Aan het begin duurde het even met opstarten, maar na de eerste twee rondes kwamen de gerechten snel bij de tafel. Kan ook zijn omdat we met een grote groep waren en een deel van de gerechten van eerste twee rondes bij de andere tafel geleverd werden. Daar moet je even op letten als je met een grote groep bent en meerdere tafels hebt. Wel groot pluspunt dat er goed rekening gehouden wordt met allergieën en dieetwensen als veganistisch.
Heel lekker sushi, warme gerechten en toetjes zijn prima. Parkeren: Lastig te parkeren op straat. Rolstoeltoegankelijkheid: Restaurant is goed met rolstoel te beteiken.
Grappig interieur om een keer te eten maar er kan nauwelijks een lachje af bij de bediening en alles moet snel snel snel. Hoort misschien ook wel bij het concept. De hapjes waren oké maar voornamelijk heel erg zout om vervolgens een vermogen aan drankjes te moeten betalen. Er waren een aantal keuzes op het menu die we graag hadden willen bestellen maar hier zat dan weer een flinke meerprijs aan. Niet de beste sushi all you can eat ervaring dusver.
Leuke Ambiance, vlakbij de Dom. Wij waren met twee personen maar het restaurant is ook geschikt voor grotere groepen. Snelle, leuke, vriendelijk service. Goede kwaliteit sushi.
Het was ons favoriete restaurant in Utrecht, maar sinds de laatste maanden is het niveau erg gedaald. De afgelopen twee keren dat ik er ben geweest, heb ik steeds het personeel horen roddelen over bezoekers. Een zwangere klant die smerig zijn... Ik schaamde me tegenover de mensen die ik had uitgenodigd om met ons uit eten te gaan. Daarnaast wordt er bij elk bezoek minstens drie keer iets geserveerd dat we niet besteld hebben. Het eten is heerlijk, maar voor mij liever geen Koi meer.
De sushi lunch is niet duur, zeker niet met een kind erbij. De sushi is okay, bijgerechten minder, de wakame salade is helaas vooral veel ijsberg met maïs en een toefje wakame. Het personeel doet zijn werk... dat wil zeggen ze brengen het eten. Ze maken echter nauwelijks contact en ik heb misschien 1 glimlach gezien. Dat gaf een wat mindere leukste sfeer.
Deze tent is helemaal top! Ik ben hier gaan eten met een bedrijfsuitje, en ik heb een hele fijne en gezellige tijd gehad. Het eten is echt heel lekker en super snel gemaakt. Het personeel is vriendelijk en kunnen een gepast grapje maken. Mocht je van sushi houden is dit wel een aanrader, vooral ook met het ruime aanbod op het menu.
Waardeloos We waren met een groep vriendinnen te eten, waarvan eentje zwanger. De groep mocht via de tablet bestellen en de zwangere vriendin via een kaartje die opgehaald moest worden door het personeel. Erg jammer dat we steeds zelf het kaartje moesten brengen naar de whatsappende meiden achter de bar, terwijl onze gangen via de tablet al op tafel stonden. Eten is erg lekker, maar we kregen ook rondes niet omdat deze bij anderen op tafel waren geserveerd.
Vrijdag 5 augustus 2022. In eerste instantie was het eten goed. Het was niet super druk en werden redelijk snel bediend. Totdat we opeens weg gestuurd werden.. de bediende was in gesprek met een spaanse dame een tafel naast ons en die dacht ff uit te maken wie bij haar in de buurt mocht zitten. Terwijl wij daar al een uur eerder zaten dan hen Dus begon ze in het Spaans met de bediende te praten, die blijkbaar ook Spaans sprak, weet niet wat ze allemaal zegt of liegt en uit het niets werden wij gewoon weg gestuurd met als reden dat er gasten waren die ons 'vervelend' vonden. Er was rond die tijd letterlijk niemand aanwezig aan de kant waar wij zaten behalve die dame en haar vriend. Ik vraag aan de bediende wie heeft er dan last van ons en wat is er dan precies aan de hand? Wij zitten hier gewoon ons laatste drankje te nuttigen. Ik weet niet wat ze tegen hem in het spaans allemaal zat te vertellen, en wat de bediende mankeerde maar hij pushed ons Nu meteen te vertrekken uit het restaurant. Die dame zei geen woord en wilde duidelijk gewoon bepalen wie in haar aura komt zitten en wie niet. Haar vriend schaamde zich rot om de situatie en durfde haar niet eens aan te kijken. Gewoonweg zonder reden uit een restaurant gestuurd te worden,,, wij hebben dit nog nooit mee gemaakt! Zo behandel je toch geen mensen! Heel erg jammer dit want het eten was goed te doen. Op deze vreemde en vervelende situatie na. Hier komen we dus nooit meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid