facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Heiloo Hanako

Sushi Heiloo Hanako

Info

5 rondes Japans eten.

Geniet van onze verse Sushi, Tempura en Teppanyaki.
Japans restaurant Hanako is gelegen in het hart van Heiloo.
U vindt ons schuin tegenover de Witte Kerk in het winkelcentrum van ‘t Loo.



"Sushi Heiloo Hanako, Geniet van onze verse Sushi, Tempura en Teppanyaki.Japans restaurant Hanako is gelegen in het hart van Heiloo. U vindt ons schuin tegenover de Witte Kerk in het winkelcentrum van ‘t Loo."

"Sushi Heiloo Hanako, Geniet van onze verse Sushi, Tempura en Teppanyaki.Japans restaurant Hanako is gelegen in het hart van Heiloo. U vindt ons schuin tegenover de Witte Kerk in het winkelcentrum van ‘t Loo."
Adres: ’t Loo 20, 1851HT Heiloo
Telefoonnummer: 31725315087
Stad: Heiloo
Route: ’t Loo 20
Postcode: 1851HT



op zoek naar gerelateerd: Sushi Castricum, Sushi Alkmaar
Recensies
Niet normaal duur als je maar twee gangen van de zes op kunt en sushi niet echt smakelijk. Jammer maar alle begrip dat je dan liever besteld dan ter plaatse gaat eten.
Lang op zoek geweest naar een goed Sushi restaurant omgeving Egmond/ Alkmaar. Blij dat we Hanako hebben gevonden. Aanrader.
Fantastisch gegeten weer! Wat kan ik er van genieten, pokebowls en sushiboxen bestel ik regelmatig. Altijd perfect en echt goed op smaak. Aanrader!!
Echt heerlijk!! Ik heb nog nergens zulke goede sushi gegeten. Allemaal vers klaar gemaakt. Neem er wel de tijd voor, maar het is het waard
Oké even afgezien van het feit dat we de enige gasten waren, het eten is super. Beter ook dan het bordje op schoot bij Studio Sport, even lekker bediend worden en op je gemakje eten. Bediening is overigens uitstekend. Heel vriendelijk en toegankelijk. Hanako krijgt van ons vijf sterren!
Heerlijk gegeten. Bediening is zeer vriendelijk
Aardige mensen, eten gevarieerd en restaurant zelf prima. We hebben genoten van de lekkere gerechtjes en de relaxte vriendelijke sfeer, dank je voor de leuke avond
De ober was vriendelijk maar het eten was heel erg zout, vooral de kreeft die was echt afschuwelijk . Voor de rest is de sushi, gyoza en andere gerechten een beetje meh. Het smaakt wel ok? maar dat is het, andere restaurants hebben het veel veel beter gedaan. E.g Sushi rijst was hard, en de gyoza waren niet goed gebakken, de kreeft veel te zout . De toetjes zoals de creme brulee en het ijs was wel heel erg lekker maar ik denk niet dat ik weer een keer hier ga eten alleen voor de toetjes
Heerlijke verse sushi, goede kwaliteit, nette prijs. Bediening is vriendelijk. Ik kom hier zeker terug.
Vandaag 10 februari voor het eerst gegeten..... Wij mogen onzelf inmiddels wel sushi kenners en of liefhebbers noemen. Wat een voortreffelijke sushi !! Zeker 5 sterren. Ook de teppanyaki is erg lekker..... de biefrolletje zijn een must try !! Als eerst een zeer vriendelijke ontvangst en een rustige en gezellig accomodatie. De sushi wordt vers gemaakt en daar merk je in de mond alles van !! Dat verklaard ook de iets langere tijd tussen de rondjes maar dat is voor de kwantiteit geen probleem natuurlijk. Wij Komen zeker terug !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid