facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Fusion Gorinchem

Sushi Fusion Gorinchem

Info

Fusion is de traditionele Chinese keuken in een nieuw jasje! Geniet van a la carte Chinese gerechten samen met overheerlijke Sushi!

Geschiedenis

Fusion is de traditionele Chinese keuken in een nieuw jasje! Geniet van a la carte Chinese gerechten samen met overheerlijke Sushi!



"Sushi en Modern Asian gerechten dat is waar Sushi Fusion in Gorinchem bekend om staat. Afhalen, bezorgen en vanaf 1 juni is ook het terras geopend!"
Adres: Grote Markt 8-10, 4201 EA Gorinchem
Telefoonnummer: 0183-514028
Stad: Gorinchem
Route: Grote Markt 8-10
Postcode: 4201 EA



op zoek naar gerelateerd: Sushi Gorinchem Oost, Sushi Gorinchem, I Love Sushi Gorinchem, Sushi Gorinchem bestellen, Sushi Gorinchem all you can eat, Sushi Leerdam, Actiecode Fusion Gorinchem, Jasmijn Gorinchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Asian Tapas Asian Tapas 180 meter Ons vaste stekkie voor sushi! Altijd heerlijk en verse sushi. Wij gaan overal in de r...
Asian Tapas Gorinchem Asian Tapas Gorinchem 180 meter Gereserveerd voor 18:00 voor 2 personen. Om 19:00 al 3 rondes besteld letterlijk 3 ha...
Recensies
De verrassing in Gorinchem.. Aan de markt met terras kun je heerlijke sushi eten. En het lijkt elke keer beter en lekkerder te worden.
Vanmiddag heerlijk geluncht bij Fusion. Vlotte en keurige bediening. De Sushi was meer dan voortreffelijk. Dank!!
Van vrienden en kennissen positieve geluiden gehoord over deze sushi zaak. Echter bij reviews door serieuze reviewers toch ook wel negatieve beoordelingen gelezen. Met een open vizier vandaag voor het eerst gegeten bij dit restaurant. We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaar. De bediening ook vriendelijk en netjes. Wij hadden 4 soorten sushi van de chef's specialiteiten. Deze waren zeer vers en goed klaar gemaakt. De smaken waren erg lekker en pasten goed bij elkaar. Daarna gegrilde coquilles, Peking eend en ribeye rolls. Ook deze waren goed bereid en lekker van smaak. De negatieve ervaringen die wij gelezen hebben, delen wij niet. Vandaag kwaliteit mogen proeven. Wij gaan zeker opnieuw eten in dit sushi restaurant.
Kwaliteit vd sushi gerechten is bijzonder goed! Lekker smeuïg en prachtig opgemaakt. T is verre van "all you can eat"! Nadeel is wel dat je ook aanzienlijk duurder uit bent! Voor op het terras zit je wat ongezellig, dat zou wat mooier aangekleed kunnen worden. Dit blijft nu achter op de super lekkere sushi!
Als enorme sushi liefhebben kan ik zeggen dat ik hier de beste sushi ooit heb gegeten. Erg lekkere combinaties en super vers. Bovendien wordt het met zorg gepresenteerd.
Bestelling betaald , maar zijn dicht van wegen vakantie en zou me geld gelijk terug krijgen. Niet dus! En ze zijn ook niet te bereiken voor verdere uitleg. Voor de rest is het eten er heerlijk!
Super goed als je een echte liefhebber bent. Correct geholpen. Lekker tafelen.
We hadden poke bowl met kip, lekker, vers, alleen …. De kip was overgevlogen …. Beetje jammer. Meer rijst met groente dan kip. Al zou je maar extra kip apart kunnen bestellen ?
Klein tentje met ook buiten plekken lekker eten maar vind de kleine hapjes wel aan de prijs je moet meerdere hapjes bestellen om echt vol te zitten en ik ben geen grote eter.
Super lekker eten en vriendelijke bediening. Alleen maar lof.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid